• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru kafa vurması tehlikeli mi

hyper2992

Forumdan uzaklaştırıldı
Arkadaşlar benim kaşımın olduğu bölgeyi masaya çarptım 1 hafta falan oldu ilk vurduğumda şişti şu * şiş değil mor da değil sadece çok basıtırırsam kemik açıyor nörolojik bir sorun var mıdır

Sanmıyorum önemli olduğunu, kolumu vesaire çarptığımda benimde aynı öyle morarıyor ve bastırınca acıyor. İçim rahat olsun diyorsan bir doktora görün.

Şüpheniz varsa buraya niye yazıyorsunuz, kinayeli cevabım nezdinde söylemeliyim ki şüphenizi ancak doktor giderebilir.

Abi inanılmaz cidden ya. Hala doktora gitmek yerine buraya yazıyorsunuz. Kardeşim doktora git. Ben de 10-11 yaşlarında kafamı havuzun dibine vurmuştum, şu anda 35 yaşındayım hala gözle görülür bir şekilde şişlik var. BURAYA YAZMADAN ÖNCE DOKTORA GİDİN

Abi inanılmaz cidden ya. Hala doktora gitmek yerine buraya yazıyorsunuz. Kardeşim doktora git. Ben de 10-11 yaşlarında kafamı havuzun dibine vurmuştum, şu anda 35 yaşındayım hala gözle görülür bir şekilde şişlik var. BURAYA YAZMADAN ÖNCE DOKTORA GİDİN
Geçmiş olsun hocam.

sdn röntgen ekibine havale edelim :p röntgenci (!) veya doktor arkadaşlar bilir ancak :D

doktora görünmelisin daha sonrasında sende daha ciddi problemler oluşturabilir