Aga sen benim her sorumu nasıl görüyon lanSanmıyorum önemli olduğunu, kolumu vesaire çarptığımda benimde aynı öyle morarıyor ve bastırınca acıyor. İçim rahat olsun diyorsan bir doktora görün.
SDN son zamanlarda çok aktif değil, konun direkt gözüküyor anasayfa da.Aga sen benim her sorumu nasıl görüyon lan
Eski konularında "babam doktor" diyordu.Sanmıyorum önemli olduğunu, kolumu vesaire çarptığımda benimde aynı öyle morarıyor ve bastırınca acıyor. İçim rahat olsun diyorsan bir doktora görün.
Hangi mesajımda babam doktor demişim acaba? Babam doktor değil, öyle bir şey de söylemedim.Eski konularında "babam doktor" diyordu.![]()
Siz değil hocam konuyu açan arkadaş demişti.Hangi mesajımda babam doktor demişim acaba? Babam doktor değil, öyle bir şey de söylemedim.
Ünlü mü oldumSiz değil hocam konuyu açan arkadaş demişti.
Aynen hocam ünlü oldunuzÜnlü mü oldum
Geçmiş olsun hocam.Abi inanılmaz cidden ya. Hala doktora gitmek yerine buraya yazıyorsunuz. Kardeşim doktora git. Ben de 10-11 yaşlarında kafamı havuzun dibine vurmuştum, şu anda 35 yaşındayım hala gözle görülür bir şekilde şişlik var. BURAYA YAZMADAN ÖNCE DOKTORA GİDİN
zedelenmiştir oArkadaşlar benim kaşımın olduğu bölgeyi masaya çarptım 1 hafta falan oldu ilk vurduğumda şişti şu * şiş değil mor da değil sadece çok basıtırırsam kemik açıyor nörolojik bir sorun var mıdır