Kadir Geceniz kutlu olsun

HARBİKIZ

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Kuran´in nazil oldugu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradi ailenize ve bütün Islam alemine hayir bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum.Kadir geceniz mubarek olsun..

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Tüm SDN ' li Vatandaşlarımızın Kadir Gecesini Kutlarım

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kadir gecemiz mübarek olsun.
Dualarımız kabul olsun, bu gece yapacağımız ibadetler günahlarımıza kefaret olsun... inşallah :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
“Biz Kuran’ı Kadir Gecesi’nde indirdik. Kadir Gecesi’nin ne olduğunu sen nereden bileceksin? Kadir Gecesi bin aydan daha değerlidir. Melekler ve ruh, o gece Rablerinin izniyle her türlü iş için iner dururlar. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir selamdır, yani esenliktir. (Kadir, 1-5).

Kadir geceniz mübarek olsun..

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesi?ni ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar" (Hadis)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Kadir Gecenizi ve Cuma'nızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tüm İslam Aleminin Kandili mübarek olsun...
Allah bu gece yapacağımız ibadet ve dualarımızı kabul etsin.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
ALLAH razı olsun harbi kız seninde Tüm SDN ahalisininde kadir gecesi mübarek olsun.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar. Allah bir çok kadir gecesine eriştirir inşaAllah. Dualarımızın kabulüne, günahlarımızın affına vesile eylesin rabbim :)

Reaksiyon puanı
68
Resmi bayramlarda "Kutlu" kelimesi, dini bayramlarda "Mübarek" kelimesi daha uygundur.

Tüm islam aleminin kadir gecesi mübarek olsun.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Tövbe İstiğfar, Bağışlanma Duası, Mağfiret Duası

Estağfirullah. Estağfirullah.

Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ.

Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm.

Yâ Settere'l uyûb, Yâ gaffare'z-zünûb!

Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum.

Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine nadim oldum, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle.

Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Adem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında sayılarını bilemeyeceğim kadar çok Peygamber gelmiş, İlâhi kitapları tebliğ etmişlerdir.

Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır.

"Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt. Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû» ve Resûlüh."

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kadir Gecenizi ve Cuma'nızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun :)