Kadınlar neden süslenir?

ben kimim?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Soru başlıktaki gibi arkadaşlar. Bugün aklıma geldi. Tartışalım istedim. Kadınlar niçin süslenir? :)

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
iyi hissetmek için :) güzelliği daha farkedilir hale getirmek için tabi en önemlisi diğer kadınlar için :D

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu soruyu einstein bile cevaplayamaz:D

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kendilerini iyi hissetmek diye diyolar, külliyen yalan :D

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
neden güzelligin farkedilmiyor mu. süslenince mi farkedilir güzellik :)

güzelliğin demiyelimde :) genel konuştum ben , evt süslenince daha çok ortaya çıkıyor .. nasıl erkekler hem paspal hem özenli giyindiklerinde fark oluyorsa kadınlar içinde aynı şey geçerli..
ki benim düşüncem; herkes kendine özen göstermeli :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Kadının birisi hergün ayna karşısında süslenirmişş.. Ayna bi sabah dile gelmişş.. Yeter bee ablacım olmuyor işte çok çirkinsin sen demişş...

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bi söz vardı tam hatırlayamadım.

Bu kadınlar saçlarına peruk takarlar, uzatmak için ek takarlar, bi ton makyaj yaparlar, destekli sutyen, takma kirpik, tırnak vs kullanırlar, estetik yaptırırlar sonra da gerçek erkek kalmadı diye dert yanarlar :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
bence doğal olan daha güzeldir. ama hafiften süslensinler ya hu bazıları için gerekli :D

Caqatayy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
belirgin makyaj yapan çok fazla süslenen kadına ben eğlenmek gözünden başka bi gözle bakmam @virusizmir inde dediği gibi sonrada erkek yok diye dert yanarlar bi önce aynaya bakın hanımhanımcık bi bayan olun.Hiçbir erkek;seksi,hayatı güzelleşmek olan bi kadını sevmez kesinlikle yürekten sevmez vede seviyorum der eğlenmek için bu eğlence fırsatını kaçırmamak için.yani kadınların güzelleşmek için çabaları ve bu çabaları sonucunda gördüğü beğeni; güzelliğinden, hoşa gidilmesinden değil seksi olmasından kaynaklanmaktadır. Seksilik tek gecelik hoşa gitmektir. Arzu eden erkek daha fazla gece içinde bu sahte sevgi tiyatrosunu başarıyla oynayabilir. Vede kadın bunu idrak edemediği içinde tüm erkekler kötü olur ve kendiside kendi ölçüsünde,hak ettiği kadarıyla bi erkek bulur evlenir.Ve kaçınılmaz son.Hayatı boyunca dert tasa içinde olur.

Ve insanların çok çok çok az bi kısmı dışında kimse bilmez ki şu Mevlana sözünü:

"Dostum sen düşünceden ibaretsin.

Gerisi et ve kemiktir.

Gül düşünürsen gülistan,

Diken düşünürsen dikenlik olursun..."

dana

Asistan
Reaksiyon puanı
5
güzel görünmek dikkat çekmek ve kendimizi iyi hissetmek için süsleniriz

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Güzellik Geçici Ya Boşverin =) Hepimizin Gireceği 1 Karış Toprak =)

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
İyi görünmek, kendini iyi hissetmek kısacası erkekler için süslenir.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Çevredeki insanlar için ilk izlenimin iyi olmasını istediği için olabilir.Hani birileri ondan bahsederken araya bakımlı cümlesini de koysun diye.He tabi bazı kızlar aşırı süslenirler yine bir şeye benzemezler bazıları çirkin çirkin makyajlar yaparlar güzel olurlar.

Bir örnekle nitelersek eğer.Lexi Belle(sadece örnek konuyu başka yere çekmeyin ve lütfen kim olduğunu araştırmayın özellikle kızlar)Fotoğraflardaki bütün kızlar aynı, Lexi Belle.

Ekli dosyayı görüntüle 6966

Ekli dosyayı görüntüle 6967

Ekli dosyayı görüntüle 6968

Ekli dosyayı görüntüle 6969

Ekli dosyayı görüntüle 6970

Bakın aynı kız ama ne kadar farklı.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Çevredeki insanlar için ilk izlenimin iyi olmasını istediği için olabilir.Hani birileri ondan bahsederken araya bakımlı cümlesini de koysun diye.He tabi bazı kızlar aşırı süslenirler yine bir şeye benzemezler bazıları çirkin çirkin makyajlar yaparlar güzel olurlar.

Bir örnekle nitelersek eğer.Lexi Belle(sadece örnek konuyu başka yere çekmeyin ve lütfen kim olduğunu araştırmayın özellikle kızlar)Fotoğraflardaki bütün kızlar aynı, Lexi Belle.

Ekli dosyayı görüntüle 6966

Ekli dosyayı görüntüle 6967

Ekli dosyayı görüntüle 6968

Ekli dosyayı görüntüle 6969

Ekli dosyayı görüntüle 6970

Bakın aynı kız ama ne kadar farklı.

Ben bu hatunu bir yerden tanıyorum sanki.:D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Vallaha aklımdan geçti şimdi spy gelecek bu konuya bu yoruma diye yemin billah düşündüm böyle. :D Tanırsın tabi brazzersta falan takılıyor :DBen sadece örnek verdim :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Kadınlar gene Kadınlar için süslenir

ibzk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kadın psikolojisini çözmek gerçekten zor, sanırım herkes bireysel olarak beğenilmek ister süzlenmekte beğenilme arzusunun bir yansıması, nasılki yaptığımız iş güzel olsun beğenilsin istiyoruz kendimzinde beğenilmesi için süzleniyoruz yani olay tamamen psikolojik ama terapi lik değil:) .

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bu konuda çeşitli söylentiler vardır, ama tam olarak neden olduğu belli değildir :)

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bi amacı mı olması lazımdı :D

erkekler neden küfreder?

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bi erkek gözüyle bence diğer kadınlardan daha güzel görünmek için süslenirler...! :)

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Karşısındakinin az vodkası olması ihtimaline karşı.