Kadınlar neden süslenir?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
bi amacı mı olması lazımdı :D

erkekler neden küfreder?
Terbiyesizliklerinden vede eğitimsizliklerinden onları frenleyen hiçbi etkenin hiçbi unsurun olmayışından....

Ama her erkek küfretmez çünkü onları frenleyen değerleri vardır...

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Erkekler kadınlar için, kadınlar da kadınlar için süslenir :)

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Terbiyesizliklerinden vede eğitimsizliklerinden onları frenleyen hiçbi etkenin hiçbi unsurun olmayışından....

Ama her erkek küfretmez çünkü onları frenleyen değerleri vardır...
daaatt yanlış cevap
lütfen tekrar deneyiniz..?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Erkekler ulaşamadığı ve gücü yetmediği şeylere küfür ederler..

[MENTION=105455]elmalisoda[/MENTION] :P

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] :D Bunu sen mi diyorsun ? :D

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yok ya pc başından az uzaklaştım,Kardeşim oturmuş o yazmış :P Ne oldu etkilendin mi sözden :P

Etkilenmek değil :D Şaşırtıcı bi laftı da :D Senden beklemezdim :D Sen kadınlara ulaşamıyorsun ama küfür etmiyorsun :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Yüz yılın en iyi sözü bak :D

Küfür etmesemde,Küfürler biriktiriyorum sadece :P

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] Recep İvedik Gibi 100 Yılın Patlamasını Yaşama :D

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yok yaşamam,Yaşatırım :P Kadınlar;Kendilerine verilen güzellikle yetinmeyip daha fazlasını istedikleri için süslenirler :P

Hemen CMYLMZ ' dan bir erkek - kadın skeci atayım =)

[video=youtube;Vyh0SxbbfpU]http://www.youtube.com/watch?v=Vyh0SxbbfpU[/video]

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
kadınlar neden yemek yapar ? neden kadınlar sorumludur çamaşırlardan ütülerden . neden eve gelen misafire hizmeti hep kadınlar yapar , neden çocuk yeni doğduğunda erkekler vurup kafayı uyurken sabaha kadar viyk viyk ağlayan bebeklerle yine onu 9 ay taşımış bağıra çığıra yada doğrana doğrana doğuran kadınlar bakar , neden çocuğun terbiyesinden hep anne sorumludur , ve bütün bunları kadın sorgulamadan bütün asaletiyle yaparken , kendi için yaptığı süsü neden dillere pelesenk olur :)

ne çok neden varmış değil mi :)

Boşuna cennet bizlerin ayakları altında değilmiş :) :) :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Cehennemde dudaklarınızın arasında : )

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Sizin nerenizde cehennem [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION] : ))

[MENTION=66965]Silence[/MENTION] Yüreğimizde tabi,Girmesini bilene Cennet oluyor sonra yaaa :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Hemen CMYLMZ ' dan bir erkek - kadın skeci atayım =)

[video=youtube;Vyh0SxbbfpU]http://www.youtube.com/watch?v=Vyh0SxbbfpU[/video]

Bakın erkekler neden küfrederin cevabı burada.. Bu videoda dikkat edin Cem Yılmaz 3.50. dkkada küfrediyor oradaki millet çok komikmişş gibi kahkahalarla gülüyorlar... İşte buda demek oluyorkii milletin suratına karşı küfredince bu milletin özelliklede bayanların hoşuna gidiyor demekki... Çünkü oradaki konukların çoğunluğu bayan seyircii...

Adam küfrediyor ama millet kahkaha atıyor... Canım ülkemin canım insanları... Yazık..:(

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION] katılıyorum dostum.

dana

Asistan
Reaksiyon puanı
5
insanların kadınlar üzerinden siyaset yapmasından haz etmiyorum. neden süsleniyorsak süsleniyoruz bu kime ne ki?

ben erkekler için kadınlar için ya da kendim için süsleniyorum. ne farkeder ki

ben kendimi öyle güzel ve mutlu hissediyorum ve süsleniyorum

ultrahako

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Küfürü bir kişi,din,topluluk,şirket vb. için etmiyorsan o kadarda sorun olmaz.Yani "o ne lan a*k","ben böyle işi s2m","şansımı" gibi küfürler çok sorun yaratmaz.Fakat bir kişi,dine,topluluğa,şirkete vb. ediyorsan o zaman yaptığın büyük bir saygısızlık,cahillik ayrıca da çok büyük günah.

Sorunun cevabi ise çoğu kadın yaptığı için.O yapıyorsa ben niye yapmayım.Benim neyim eksik.Sürü psikolojisi :D

İş mesleğinse değişir tabii :lol:

Reaksiyon puanı
4
ben niye saçıma jöle süruyor.parfüm sıkıyorsam kadınlarda aynı nedenden süslenıyo.güzel görünmek için.baska cevabı yok zaten.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Küfürü bir kişi,din,topluluk,şirket vb. için etmiyorsan o kadarda sorun olmaz.Yani "o ne lan a*k","ben böyle işi s2m","şansımı" gibi küfürler çok sorun yaratmaz.Fakat bir kişi,dine,topluluğa,şirkete vb. ediyorsan o zaman yaptığın büyük bir saygısızlık,cahillik ayrıca da çok büyük günah.

Yanii Cem Yılmaz çıksın milletin suratına karşı küfretsin bizlerde kahkahalarla gülelimmi yanii???... Bu mudur??..

Yok arkadaş bunu ben kabul edemem eden etsin edenlerinde zaten o adamdan farkı yok demektir... Hanii şey şeyi kanalizasyonda bulurmuş hesabı...

ultrahako

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanii Cem Yılmaz çıksın milletin suratına karşı küfretsin bizlerde kahkahalarla gülelimmi yanii???... Bu mudur??..

Yok arkadaş bunu ben kabul edemem eden etsin edenlerinde zaten o adamdan farkı yok demektir... Hanii şey şeyi kanalizasyonda bulurmuş hesabı...

Demek istediğim o değildi.Yani kıyaslama yaptım.Mesela Erdil Yaşaroğlu'nun bir karikatürü vardır.(resim halinde bulamadım)

3 ayı yıldızlara bakıyorlardır.Biri büyük biri küçük bi tanesi de miniktir ayıların.

Büyük olan:Bak bu büyük ayı yıldızı,yanındaki de küçük ayı.
Minik olan:Minik ayı yıldızı yok mu ?
Küçük olan:Hayır minik ayı yok.
Minik olan:İ*neler

Yani şimdi bu karikatür başka nasıl komik olabilirdi ki ? Oraya Kahretsin mi yazacakdı ? Yani gerektiği yerde aşırıya kaçmadan argo,küfür kullanılması o kadarda zararlı değil.Demek istediğim bu.