topalsolucan
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 555
Nefis öyle emrettiği için... onun emrinden çıkabilmek kolay mı?
Terbiyesizliklerinden vede eğitimsizliklerinden onları frenleyen hiçbi etkenin hiçbi unsurun olmayışından....bi amacı mı olması lazımdı
erkekler neden küfreder?
daaatt yanlış cevapTerbiyesizliklerinden vede eğitimsizliklerinden onları frenleyen hiçbi etkenin hiçbi unsurun olmayışından....
Ama her erkek küfretmez çünkü onları frenleyen değerleri vardır...
Bilemiyorum 19 yaşımdan sonra hayatımda hiç küfretmediğim için.. 19 yaşımdan öncesi biraz parçalı bulutluyduda...daaatt yanlış cevap
lütfen tekrar deneyiniz..?
Yok ya pc başından az uzaklaştım,Kardeşim oturmuş o yazmış[MENTION=48615]ReDo[/MENTION]Bunu sen mi diyorsun ?
![]()
Yok ya pc başından az uzaklaştım,Kardeşim oturmuş o yazmışNe oldu etkilendin mi sözden
![]()
Yok yaşamam,Yaşatırım[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] Recep İvedik Gibi 100 Yılın Patlamasını Yaşama![]()
Yok yaşamam,YaşatırımKadınlar;Kendilerine verilen güzellikle yetinmeyip daha fazlasını istedikleri için süslenirler
![]()
Yakan top mu oynayacaz anlamadım niye ortadayım ben hep bu Dünya daEyvah eyvah sen ortada kaldın o zaman![]()
Hemen CMYLMZ ' dan bir erkek - kadın skeci atayım =)
[video=youtube;Vyh0SxbbfpU]http://www.youtube.com/watch?v=Vyh0SxbbfpU[/video]
Küfürü bir kişi,din,topluluk,şirket vb. için etmiyorsan o kadarda sorun olmaz.Yani "o ne lan a*k","ben böyle işi s2m","şansımı" gibi küfürler çok sorun yaratmaz.Fakat bir kişi,dine,topluluğa,şirkete vb. ediyorsan o zaman yaptığın büyük bir saygısızlık,cahillik ayrıca da çok büyük günah.
Yanii Cem Yılmaz çıksın milletin suratına karşı küfretsin bizlerde kahkahalarla gülelimmi yanii???... Bu mudur??..
Yok arkadaş bunu ben kabul edemem eden etsin edenlerinde zaten o adamdan farkı yok demektir... Hanii şey şeyi kanalizasyonda bulurmuş hesabı...