Kadıköy'de 11 Türk !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Galatasaray, Kadıköydeki derbiye 11 Türk ile sahaya çıkacak.

Ankaragücü'nü 4-0'la devirdiği son maçta tamamı yerlilerden kurulu bir kadroyla sahaya çıkan Galatasaray, derbide de yabancısız.

Ankaragücü’nü 4-0’la devirdiği son maçta tamamı yerlilerden kurulu bir kadroyla sahaya çıkan Galatasaray, derbide de yabancısız. Nonda Fransa’ya giderek tedavi oldu ve forma giymesi zor. 2 ay süren sakatlığını atlatan ancak bu kez de sağ ayak baş parmağına darbe alan Lincoln de oynamıyor. Song ve Barusso Afrika Kupası’nda. Linderoth sezonu kapattı. Carrusca ve Bouzid de gözden çıkarıldığı için Kadıköy’deki kadro şöyle bekleniyor: Orkun-Uğur, Emre, Servet, Volkan-Serkan, Barış, M.Topal, Arda-H.Şükür, Ümit.

Kaynak

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
mila12 dedi ki:
Galatasaray, Kadıköydeki derbiye 11 Türk ile sahaya çıkacak.

bu ne kadar güzel bir habersede fenerbahçenin türk statüsünde oynayan oyuncuları sahadaki yabancı ortalamasını düşürmez :*

erman toroğlunun "fenerbahçede 8oyuncu istiklal marşı okumuyor abi!" sözüne katılmamak elde değil !!!

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
gereksiz bi konu bence, yürekten okumadıkca onu okumasınlar zaten, bir de gs de yabancı futbolcumu yok sakat die oynayamıyorlar

gs avrupa da başarı kazanırken en büyük pay yabancılarındı belirtmek isterimmmm...bir fenerli olarak...

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ne olacak abi 11 oyuncun da Türk olunca. Geçelim bu tip teferruatları. Bunun övünülecek ya da yerilenecek bi' tarafı yok. Acizlik emareleridir ki bunlar, Türkiye 'nin en büyük futbol değerlerinden biri olan Galatasaray SK'ya ya da taraftarına yakışmaz. Çıkarsın, ancak ve ancak iyi oynarsan kazanırsın. Her ne kadar ibreler Fenerbahçe 'yi göstersede ben takımıma güveniyor ve destekliyorum. Zira Hagi'ler Taffarel'ler Popescu'lar unutulmamalıdır.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
isterlerse 11 yabancıyla çıksınlar :*

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
fenerbahçe nin bu kurralları tanımaz, istediğimizi yaparız demeçleri taraftarada yansımış :*

11 türk ile sahaya çıkmak meziyet değil ama 11türk ile başarı kaydadeğer birşey olur inş. :D

-mert-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
isterlerse 20 kişi çıksınlar yenemezler :D

brk134

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ellerinde yabancı olsa cıkarıcaklarda yabancı yok ki!!! olsa 11 yabancıyla cıkarlar

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aynen öyle doğru yabancı alacak para var mı ki :D

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
fenerin hakkından BJK geliyor, ben süperligte 11 yabancı ile oynamayı düşünenleri çarşıya havale ediyorum :D pazar gününden ümitli değilim ama 20şubatı iple çekiyorum (&)

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
RuNaL dedi ki:
gs avrupa da başarı kazanırken en büyük pay yabancılarındı belirtmek isterimmmm...bir fenerli olarak...
Ben de bir Galatasaraylı olarak bizim o zaman sadece 4 yabancımız olduğunu belirterek, sizin bilmem kaç yabancıyla ne yaptığınızı sormak isterim.

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
frei dedi ki:
RuNaL dedi ki:
Ben de bir Galatasaraylı olarak bizim o zaman sadece 4 yabancımız olduğunu belirterek, sizin bilmem kaç yabancıyla ne yaptığınızı sormak isterim.

Napalım abi bir Alex,bir Aurelio+bir kezman+bir carlos anca hagi ediyor :D

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Neyse ki yeneces edecez diyenler suan sessiz kalmasını biliyorlar..

lotus34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence sen daha komiksin !!
yalan olan birşey söylede bilelim nereesi palavra veya neresi gerçek dışı ????
yabancınız vardı da kernardamı oturttu KALLİ sağlamdı da yok siz oynamayın ben bugün türklerle çıkıcam mı dedi sahaya ??? bir izah edesen iyi olur

lotus34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nmss dedi ki:
Neyse ki yeneces edecez diyenler suan sessiz kalmasını biliyorlar..
Sİz sene 2000 de fenerbahçe kalesini basket potasına çeviricez diyordunuz ne oldu bir beraberlik aldınız diye bunamı seviniyorsunuz bu zavallılıktır bence !!

ASLAN TERBİYECİSİ UNVANINI BİZE O MAÇTA VERDİLER...geçmişini unutma

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
lotus polemiğe girecek değilim güzel kardesim benim siz en büyüksünüz ;)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
bu sadece türk oyuncularlada oynanabildiğinin göstergesidir bence ;)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
JuLiuSiuS dedi ki:
OmerCaqatay dedi ki:
JuLiuSiuS dedi ki:
Aynen öyle doğru yabancı alacak para var mı ki :D
Çok komiksin.. Bu kadar basit olmayalım Zzz

Yalan mı ki

Ismael Bouzid Kaiserslautern'a ödenen/ödenecek 700 bin Euro
Tobias Linderoth FC Kopenhag'a ödenen/ödenecek 3.5 milyon Euro
Cassio Lincoln Schalke'ye ödenen/ödenecek 4.25 milyon Euro
[size=7pt]Bu rakamlara G.Saray’ın anlaştığı futbolculara ödeyeceği yıllık ücretler dahil değildir. Cassio Lincoln'e her sezon 2.5 Euro ödenecek.[/size]

Daha tutarlı muhabbetlere "alıntı" yapabilmek dileğiyle.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Açıklanması gereken ve ortada olan tek gerçek, Galatasaray marifet olsun diye 11 Türk oyuncu ile sahaya çıkmadı, yabancı oyuncuları sakat yada transferleri tamamlanmadığı için mecburiyetten böyle bir kadro ile sahada yer aldı, gereksiz tartışmalara girmeyelim.

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Link dedi ki:
Açıklanması gereken ve ortada olan tek gerçek, Galatasaray marifet olsun diye 11 Türk oyuncu ile sahaya çıkmadı, yabancı oyuncuları sakat yada transferleri tamamlanmadığı için mecburiyetten böyle bir kadro ile sahada yer aldı, gereksiz tartışmalara girmeyelim.

işte bu kadar bitti :D

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
GAlatasarayı çekiştirip durmayın arkadaşlar herkes kendi tuttuğu takımdan meshuldür, ölmek var dönmek yok :D

hadi öpüşün bitsin bu gerginlik hehe :)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Link dedi ki:

Doğru ama eksik, ben şunu da gördüm; Galatasaray böylelikle yeterince iyi motive ve konsantre olduğu bi' maçda yabancı oyuncuları olmaksızın da iyi top oynayabiliyor. Galatsaray bunu tüm Türkiye 'ye göstermek için mi yabancısız oynadı? Tabiki hayır. Zaten günümüz futbolu bu tip, gereksiz kahramanlıklardan bağımsızdır, kim olursa olsun karşındaki, cezanızı kesiverirler.

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
...............

Düzenleme nedeni : Fanatiklik içeren mesaj ve üslup sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...