Kaç Yıl Idare Eder ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wtr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Xiamio note 9 pro alicam okul yıllarında doğru düzgun kullanmıyorum sadece yaz tatilleri çok yoğun kullanıp oyun oynuyorum telefonda karmalar donmalar ne zaman başlar kısacası ne zaman çöp olur. Deneyimi olan varsa paylaşabilirmi .

Reaksiyon puanı
158
bir cihaz almadan önce karşılaştırma sitelerinde karşılaştır. aynı fiyatta belki daha iyi performanslı veya aynı fiyatta daha iyi kameralı var. tercihe göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela 2 telefon var aklında o telefonların kendi sitelerindeki özelliklerine bak. bazen karşılaştırma siteleri her özelliği yazmıyor.

Reaksiyon puanı
1,766
İdare eder ama üstüne az daha para koyup poco x3 pro ya da aynı fiyata poco x3 nfc alsan daha iyi olur

Veya 3000liraya A52

wtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
bir cihaz almadan önce karşılaştırma sitelerinde karşılaştır. aynı fiyatta belki daha iyi performanslı veya aynı fiyatta daha iyi kameralı var. tercihe gö
bir cihaz almadan önce karşılaştırma sitelerinde karşılaştır. aynı fiyatta belki daha iyi performanslı veya aynı fiyatta daha iyi kameralı var. tercihe göre.

Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela 2 telefon var aklında o telefonların kendi sitelerindeki özelliklerine bak. bazen karşılaştırma siteleri her özelliği yazmıyor.
Note 9 pro benim için gayet iyi ama aklıma takılan yazılım sıkıntıları ve ömrü bi 3.5 yıl giderse benim için hiç fena olmaz

_MMA_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Genel olarak telefonların kullanım ömrü minimum 2 yıl olur. Senin sadece yılın belli zamanlarında yoğun kullanacağını varsayarsak minimum 3 yıl gider diye düşünüyorum.

___Melissa

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Temiz kullanırsan, her gelen güncellemeyi yapmazsan, mesela şuan 12.5 var en fazla 13 gelse yapsan, ki ben 11 veya 12.5 öneriyorum. Telefonu zorlayacak şekilde kullanmazsan rahat 5 sene götürür.
Tamamen kullanım şekliyle alakalı bir durum. Şu kadar zaman kullanmayacağım değil, temiz kullanacağım dersen her türlü götürür.

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Ben bu küçük özellikli telefonu bile 4 yıldır kullanıyorum ve telefonda resmen bilgisayar işleri yaptım (Windows 10 isosu indirip flash belleğe yazmak gibi ve daha neler). Ama halen sıkıntısız kullanıyorum (Tabi küçük sıkıntıları yok değil). O telefonu biraz dikkatli kullanırsan seni en az 3 yıl götürür.