Xiamio note 9 pro alicam okul yıllarında doğru düzgun kullanmıyorum sadece yaz tatilleri çok yoğun kullanıp oyun oynuyorum telefonda karmalar donmalar ne zaman başlar kısacası ne zaman çöp olur. Deneyimi olan varsa paylaşabilirmi .
bir cihaz almadan önce karşılaştırma sitelerinde karşılaştır. aynı fiyatta belki daha iyi performanslı veya aynı fiyatta daha iyi kameralı var. tercihe gö
bir cihaz almadan önce karşılaştırma sitelerinde karşılaştır. aynı fiyatta belki daha iyi performanslı veya aynı fiyatta daha iyi kameralı var. tercihe göre.
Note 9 pro benim için gayet iyi ama aklıma takılan yazılım sıkıntıları ve ömrü bi 3.5 yıl giderse benim için hiç fena olmazbir cihaz almadan önce karşılaştırma sitelerinde karşılaştır. aynı fiyatta belki daha iyi performanslı veya aynı fiyatta daha iyi kameralı var. tercihe göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela 2 telefon var aklında o telefonların kendi sitelerindeki özelliklerine bak. bazen karşılaştırma siteleri her özelliği yazmıyor.
Ne alayım dememiş , ne kadar gider demiş.Poco x3 Al oyun oynayacaksan.
Bunu kimse belirleyemez.Alıcı nasıl kullanırsa ona göre değişir.Ne alayım dememiş , ne kadar gider demiş.