Kaç Yaşınıza Dönmek İstersiniz?

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Rivayete göre bir gün saat tam 21:30 sularında warkortali eşliğinde bir araya gelen
4 Rock Kültür Klüp üyesi bir geyik sırasında keşkelerle başlayan cümleler kurarak başlattılar bunu :)Sonra foruma konu açmayı düşündüler...İşte oldu.

Sıra bende-
Ben 6 yaşında olmak isterdim;Okulun nasıl birşey olduğunu merak ederdim hep bir sene o merakla dolaştım ortalıkta güzeldi okuldan gelenler süzerdim kıravatları ayakkabıları ve çantaları.Çantaların içinde hep gazete oldupunu sanırdım çünkü sadece gazeteleri okunan birşey olarak biliyordum.:) öyle denmişti çünkü :)

İşte şimdi sıra sizin keşkenizde!
Siz Kaç Yaşında olmak isterdiniz?

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben muhabbet ederkende söylediğim gibi :) 18 yaşına yani 2 sene öncesine dönmek isterdim.. dersane yıllarıma :)

ufti

Doçent
Reaksiyon puanı
2
4 yaşından olmak isterdim
okula daha 2 sene var daha çok misket oynayıp bisiklet binmek isterdim futbol oynamak isterdim o yaşta komşularımızın kızları beni çok severdi şimdiki gibi kızların beni sevmeleri için bi şey yapmama geruk yoktu ^^

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
ben -li yaşlarda olmak isterdim yani daha doğrusu bu dünyaya gelmemiş olmayı... :S

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
zaten ilk doğduğumuz an 0 yaşında oluyoruz aylık oluyoruz onden öncesi yani senin tabirinde -li yaşlar anne karnı orda da bilinç var ama şuan hatırlayacak kadar değil tabi :)

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Kriptograf dedi ki:
zaten ilk doğduğumuz an 0 yaşında oluyoruz aylık oluyoruz onden öncesi yani senin tabirinde -li yaşlar anne karnı orda da bilinç var ama şuan hatırlayacak kadar değil tabi :)
peki ondan da öncesine gidelim hiç cenin bile olmayayım :)

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fiziki olarak yoksun fakat insanın en küçük hali cansız fakat temel yapı taşı canlıdır o zaman canlı varlıklar cansız varlıklardan oluşmuşlardır gibi bir düz mantıkla geri gidersen(düz mantıkla geri gitmek,saatin payı büyük burda) yarın yumurta diğer yarın sperm olur :) gelde bul kaç yaşındasın işte o an...

avare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi kadın göründüğü erkek ise hisettiği yaştadır . . . YORUMSUZ

ottoman53

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende 13 lü yaşlarıma dönmek isterdim daha kafayı yememiştim o zamanlar

osC++CoDeR

Asistan