Kaç Paralık Adamsınız :D

33 Trilyona Varım dermiydiniz

• Varım

Kullanılan: 19 52.8%
  • Yokum

Kullanılan: 17 47.2%

• Kullanılan toplam oy
    36

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şu sıralarda KOnuşulan Konu 15 Milyon EURO Karşılığında İKİ ezeli rakip arasında ki transfer olayı

Arda Turan 15 milyon euro ya Galatasaray ı bırakır mı?

Kİmileri diyorki "Galatasaray ruhunu Parayla satmaz"

Siz olsaydınız Alt yapısından yetiştiğiniz takımı bırakıp rakip takıma transfer olurmuydunuz ?

33 Trilyona Varım dermiydiniz :w00t:

YeniMakale_internetten_para_kazanmak.jpg

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben transfer olduktan sonra futbolu bırakırım

33 trilyon yeter zaten ömür boyunca heralde :D

(Fenerli arkadaşlar varım ı işaretlemesin ) :lol:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Türkiyede Çok tepki Çeker . Canından bezdirirler Adamı futbolu bıraktıktan sonra bile konuşulur . Yabancı bir ülke Takımına giderdim biraz daha az paralarada olsa .!

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
o parayı ardanın cebine koymuyorlar bonservis olarak galatasaraya öneriyorlar.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben futbol oynamasını bile bilmem. Anketi onaylamıyorum çünkü onlar gibi düşünemiyorum. Bileklerini kesseler kanları kırmızı değil gökkuşağı akar.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Konuya bakmadan varım dedim valla zaten parayı alınca bırakırım futbolu:D

Ama ciddi olarak konuşmak gerekirse konuya bakmadan cevap verdiğim için pişmanım konuya baksaydım yokum derdim gsden ayrılınır mı o kadar paran var zaten daha ne istiyon.

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Neden yokum onu söliyim: Fenere gidip futbol hayatımı karartamam basit mantık 4 sene fenerde oynayıp sonra anadolu klübüne gidip düşük fiyata oynamaktansa, futbolu bırakana kadar bana değer verecek bir klübte kalmayı tercih ederim.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Konuya bakmadan varım dedim valla zaten parayı alınca bırakırım futbolu:D

Ama ciddi olarak konuşmak gerekirse konuya bakmadan cevap verdiğim için pişmanım konuya baksaydım yokum derdim gsden ayrılınır mı o kadar paran var zaten daha ne istiyon.

bende girdim işaretledim aynen sana katılıyorum

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
O parayı Arda kazanmayacak ki,kazanacak olsa bile yapmaz.Arda Galatasarayla özdeşleşecek.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Ya bırakın bu işleri tabii ki de varım diyebilecek tarafınız daha ağır basacak. Futbolculukda bir meslektir, insan işinde başka bir yerde çalışabilir, iş başka para kazanma ayrı birşey, ben galatasaraylıyım fakat bu paraya hayır demem. Bu demek olmuyorki paragözüm bilmem kaç paralık adamım bunlar yanlış tabir.
Dile kolay 33 trilyon takım tutmak ayrı işinde çalışıp para kazanmak ayrı, lütfen bu konuda adamlıktan bahsetmeyelim.!

fomerfaruk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayrıca aziz yıldırım ve yöneticiler ardayı bize satın galatasary formasını giyeceğiz demişler bi de azizin kafaya BİR GÜN HERKES GALATASARAYLI OLACAK yazan bir şapka takacaksın bu görüntü için satmak düşünülebilir:D:D:D:D:D