Kaç mesaj sonra bir üst seviyeye yükselirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba forum severler, Bir süre önce foruma üye oldum. Mesaj sayım oldukça az ve üyeciğim. Kaç mesaj sonra bir üst mertebeye yükseleceğimi söylerseniz çok sevinirim.
Teşekkürler!

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
500 de doç, 1000 de prof :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ama bunlar bir artı sağlamıyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Rütbe için mi mesaj yazıyorsun Allah aşkına. Rütbe atlayınca madalya mı takıyorlar :D Misafir halindden mutluyum mesela ben :D

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
500 doç. 1000 prof rektörlüğe kadar yolu var :D Ancak kimse maaş vermiyor ehehehe

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Mod olmadıgın sürece işe yaramaz ben 1 ayda 2000 mesaj yazdım modmuyum hayır :D ne yararı var ne zararı :D

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Önemli olan mesaj sayısı değil içeriği, kalitesidir. Boşver sen rütbeyi filan :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Aynen kaliteli bilgilendirici mesaj yaz gerisi boş .

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben yönetici olsam her üyeye günde 20-30 mesaj hakkı tanırım :) hem lüzumsuzlar çoğalmasın hem üyeler mesaj yazarken özenli olsun :)

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Boş boş laklak etmeden, bizleri bilgilendirici bişeyler yazman önemli. Yoksa yemisim rütbeyi.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
benim 2 senede yazdığım mesajı adam 1 ayda yazmış...
Sabah akşam onlineyim 2 günde bir uyuyorum burdaki ortamı seviyorum az bile yazdım :D [MENTION=327890]Empatik[/MENTION] kalbimi kırıyon yapma böyle boşmuş bak bak :D [MENTION=39204]desperado64[/MENTION] abi ögrenci olmak böyle bir şey :D

srtdrk

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kaç yıldır bu foruma üyeyim, sadece gerek gördüğümde yorum yazıyorum:)
rütbenin bi önemi yok. mesajların kaliteliği önemli olan.

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ne kadar rütbenin önemi olmasada 1000 mesaj yazanlar kaptı bardakları. Bende öyle baka baka iç geçirdim. :biggrin:

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Tutturmuş herkes bir mesaj kaliteliliği.. :)
Arkadaş bunun bir kıstası mı var..
Burası bir sosyal paylaşım platformu neticesinde..

Benim ilgim olmayan faydalı bir şey paylaşırsın bana göre o mesajın önemi yoktur..
Ama gelir sabah bir selam verirsin, hal hatır sorarsın.. O mesaj benim için değerlidir..

Göreceli bir kavramdır bu. Herkes kurallar çerçevesinde istediği gibi takılıversin işte.. :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Benim ilgim olmayan faydalı bir şey paylaşırsın bana göre o mesajın önemi yoktur..
Ama gelir sabah bir selam verirsin, hal hatır sorarsın.. O mesaj benim için değerlidir..

Göreceli bir kavramdır bu. Herkes kurallar çerçevesinde istediği gibi takılıversin işte.. :)
Aynen abi doğru diyorsun 5 mesaj yazan birine 5000 mesaj yazan birinin verdigi değer verilmiyor :D herkezin mesajı kendıne :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende sürekli online ım ama her şeye yazmıyorum.
O senin görüşün mesaj yazmıcaksak online olmanın anlamı yok.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sonuç olarak ana teması teknoloji olan bir formundayız. Teknoloji ve bilgi içeren tek kelime binlerce mesajdan daha değerlidir benim için..

srtdrk

Asistan
Reaksiyon puanı
3

kalitelilikten kastım öyle bişey zaten. ilgimi çeken birşeye yorum yazarım, ilgimi çekmeyen şeylere yazmam, yardım isteyen birine biliyorsam eğer yardımcı olmak için yazarım.

ama şöylede birşey var,
biri birşey soruyo, sırf mesaj sayısı artsın diye, "bende bilmiyorum" tarzı cevap yazanlarda var:)
kendimi anlatabildim mi bilmiyorum, ama öyle işte.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Belki sizler rütbeyi önemsemiyorsunuz ama bazıları gerçekten önemser. Bazıları rütbesi yüksek olan kişilere daha fazla itibar edebiliyorlar. Bir de bazen bazı forumlarda rütbesi yüksek olanların çeşitli avantajları oluyor. O yüzden de rütbe atlamaya çalışıyorlar. Bu forumda da kullanıcı adı değiştirme hakkı geliyor o kadar. Rütbesi düşük ya da mesaj sayısı az olanların durumu ortada :D Link paylaşsa belki bir çoğunuz tıklamaz bile ya da bazı forumlarda birisi muziplik yapmak için virüs desin, içeriğine bakmadan direk şutlarlar :D
Öyle işte.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
maaş olsa spy köşeyi dönmüştü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...