GhosT57
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,896
Hayır.Hmmm garip...
Hiç yumuşak koltuğa oturunca koltuk azda olsa deformasyona uğrayıp İçine çöktü mü?
Hayır.Hmmm garip...
Hiç yumuşak koltuğa oturunca koltuk azda olsa deformasyona uğrayıp İçine çöktü mü?
Yaşına takılma, önemli olan akıl yaşıdır. Görünüşe göre söz dinlemeyen yaramaz ve şımarık çocuklara benzemiyorsun, yani yaşına göre olgun davranıyorsun. Böyle devamBeni deniyor. 11 yaşındayım ya.
Yaşına takılma, önemli olan akıl yaşıdır. Görünüşe göre söz dinlemeyen yaramaz ve şımarık çocuklara benzemiyorsun, yani yaşına göre oldun davranıyorsun. Böyle devam![]()
Çok doğal bence kilo az yaHayır.
Anlamadım.Elinizle kol, karın yada bacak kasını 2 santim kadar çekebiliyor musun?
Yani etlimisin yoksa kemikli mi?Anlamadım.
Yarı yarıya.Yani etlimisin yoksa kemikli mi?
Ben bilek güreşinde kıza yenildim.Ancak karakter konusunda da o bana yenildi sanırım eşit değiliz...173 boya 56,5 kilo
Bi gözümde canlandırayim
![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçmiş olsun hocam, karizma çiziliyordu az kalsın ??
Aynen-aynen Biyolojik balans...Yarı yarıya.
Hayır. Basketbol oynamıyorum. Ama tahminim öyle sürüklenmem.Aynen-aynen Biyolojik balans...
Peki şuana kadar hiç oldumu arkadaşlar sana basketbol topu fırlarınca neredeyse 50 santim geriye gidesiniz?
Yani ayak haraketsiz arkaya kayma gibi düşün.
Kilo:84Aslında sorularım şunlar:
Ben 56,5 kg'ım, boyum 173 cm ve 15,5 yaşındayım.
- Kaç kilosunuz?
- Boy uzunluğunuz ne kadar?
- Kaç yaşındasınız?
Kilo:84 Boy:1.80 Yaş:36Aslında sorularım şunlar:
Ben 56,5 kg'ım, boyum 173 cm ve 15,5 yaşındayım.
- Kaç kilosunuz?
- Boy uzunluğunuz ne kadar?
- Kaç yaşındasınız?
COOL bir cevap oldu ??? baya iyiydi ?Ben bilek güreşinde kıza yenildim.Ancak karakter konusunda da o bana yenildi sanırım eşit değiliz...
Maalesef acı gerçekler ?COOL bir cevap oldu ??? baya iyiydi ?
Aynı görüşteyiz iyi gidiyorsun. Forumu hakediyorsun bence.Hayır. Basketbol oynamıyorum. Ama tahminim öyle sürüklenmem.
Bu sorulari nereden buluyorsunuz gece gece? ?Aynı görüşteyiz iyi gidiyorsun. Forumu hakediyorsun bence.
Bir soru daha
Eğer bir araba yolda bozulduysa onu itmeye yardım ettin mi?
Ve değişen bir şey oldu mu?
Soruları ben sorurum. Kıyak geçip cevap veriyim.Bu sorulari nereden buluyorsunuz gece gece? ?
O zaman 1.65 boy 65 kilo ideal mi yuh.132 boya göre düşünürsek biraz şakayla karışık dedim. Yoksa aşırı bir zayıflık söz konusu değil, görenler bir şey diyor mu ki? Şuan gözümde canlandıramadim çünkü 30-27kg ve 132 boyu ?
Ne kadar doğru bilmiyorum, halk arasında bir söylenti de olabilir. ? Boyu 1 metre olan çocuklar = yokluk? SjsjssjO zaman 1.65 boy 65 kilo ideal mi yuh.