Kabul edilir mi?

LGMAHMUT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar telefonumu (Ip5s) aldıktan 5 ay sonra telefonun sag ustunde eziklik oldu 5 ay sonra camı esnedi 1 ay sonra orta tusu bozuldu ve dun servise gönderdim ve değişim talep ettim bunun için ücret öder miyim? Veya iphone 6 ile değişim yaparlarsa kac TL isterler? Iyi akşamlar

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bunun için ücret ödemezsin. iPhone 6 ile değişim yapmazlar telefonunun aynısının yenisini verirler.

LGMAHMUT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama sanki ben bi ücret odeyip alınabiliyor diye biliyorum yyani oyle duymuştum

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
yenisini vereceklerse fark ödeyip iphone 6 alabilirsin! tabi apple store'a gitmen gerek...

LGMAHMUT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben teknosa aracılığıyla gonderdim apple beni arayıp bilgilendlrecekmis hizmet hakkinda o sirada ben 6 isteyip gonderseler ucreti teknosa aracılığıyla gondersem kabul edilmezmi ki

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Ben teknosa aracılığıyla gonderdim apple beni arayıp bilgilendlrecekmis hizmet hakkinda o sirada ben 6 isteyip gonderseler ucreti teknosa aracılığıyla gondersem kabul edilmezmi ki
seni aradıkları zaman müşteri temsilcisine sor bence ama neden olmasın ki sonuçta apple teknosa ile anlaşmalı en olmadı teknosa'da böyle bir hizmet sunabilir ama tabi burda önemli olan sana yeni bir telefon vermeleri

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Yahu size kaç kez dedim, ya Apple Store'a gidin, ya Apple Premium Reseller'lara gidin ya da hiç gitmeyin. Cihazınıza ne olacağını tahmin bile edemezsiniz.

LGMAHMUT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bursada olaniniz varsa belki biliyordur IPOINT diye bir yer var ilk oraya gittim bana direk fiyat verdi ya 400 tl yada 800 olur dedi ben apple servisi sanıyordum ama degilmis ve fiyat yuksek diye vermemistim sizce aldigim yere vererek dogru mu yaptim