Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi

thebest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar sizlere bi sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim. Geçenlerde bilgisayarın kulaklık girişi arızalandı. bende kablosuz kulaklık almayı düşündüm kablosuz kulaklık aldığımda mesela pc de bi müzik çalarken ben kablosuz kulaklığımı taktığımda pc deki hoparlörden gelen ses direkt kesilecek mi nasıl olacak anlamadım. Aklınıza bilgisayarı servise neden göndermiyorsunuz diye gelebilir. açıkçası görevim gereği bulunduğum yer doğu illerinden birinin kırsal bi kısmında ve pc yi servise gönderip günlerce beklemek istemiyorum. cevaplarsanız çok sevinirim.

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben bildiğimi söyliyim... kulaklık bluetooth ile çalışıyo diye biliyorum... eğer bilgisayarınızda bluetooth varsa direk bağlanıyo... ve laptopta bulunan tümleşik bluetooth yazılımı herşeyi hallediyo... hoparlör sesini kesiyo vs.

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Kablosuz kulaklık yerine daha ucuz yollarada başvurabilirsiniz.
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/usb-ses-karti-2-0-cevirici-89338394
Usbye takılan aparatlarla kablolu olarak ses almaya devam edebilirsiniz.
İlla kablosuz kulaklık isterseniz üst sınırı ++1000TL (5.1 wireles kulaklıklar) ye kadar ulaşabilen bir donanım havuzunda kaybolabilirsiniz.
Hatta bazı kendi içinde ses kartı barındırmakta ve USB den çalışabilimekte.
Ayrıca modelden modele fark etmekle birlikte kablosuz kulaklıklar da tıpkı normal speakerlar gibi çalışmakta. Hangisi ya da hangisinden (yada hangilerinden) ses gelmesini istediğinizi kendiniz ses ayarlarından seçersiniz "varsayılan ses aygıtı" olarak.