kablosuz kulaklık önerisi (airpods gibi)

Emre dilber

Asistan
Reaksiyon puanı
41
geçen gün şu kablosuz kulaklığı gördüm Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth Basic 5.0 Kulaklık Mİ AİRDOTS TWS fiyatına göre çok performans lı olduğunu duydum ama ben slikon kulaklıklarda (ucunda slikon uç olanlar) sıkıldım. Airpods gibi F/P bir kablosuz kulaklık arıyorum. yani işte 100 150 tl ye bu kulaklık redmi airdots gibi performans diyebileceğimiz bir kablosuz kulaklık önerirseniz sevinirim.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
geçen gün şu kablosuz kulaklığı gördüm Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth Basic 5.0 Kulaklık Mİ AİRDOTS TWS fiyatına göre çok performans lı olduğunu duydum ama ben slikon kulaklıklarda (ucunda slikon uç olanlar) sıkıldım. Airpods gibi F/P bir kablosuz kulaklık arıyorum. yani işte 100 150 tl ye bu kulaklık redmi airdots gibi performans diyebileceğimiz bir kablosuz kulaklık önerirseniz sevinirim.
ben qcy qs2 kullanıyorum aşırı derecede memnunum

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Bütçe olarak redmi ve qcy markaları çok iyi sen silikon olmayan model arıyorsan fiyat arttırman gerek apple hariç çoğu kulaklıkta silikon uçlar var..

Emre dilber

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Bütçe olarak redmi ve qcy markaları çok iyi sen silikon olmayan model arıyorsan fiyat arttırman gerek apple hariç çoğu kulaklıkta silikon uçlar var..
Tws Airpods i12 TWS Gri iPhone Android Universal Bluetooth Kulaklık HD Ses Kalitesi 0945347310221 hocam bu tarz kulaklıklardan bahsediyorum ben bu tarz birsürü ucuz kulaklık var bende bunun gibi slikonsuz istiyorum bana F/P önerebileceğiniz bu tarz yada daha farklı sadece slikonsuz kablosuz kulaklık varsa link atabilirmisiniz?

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Malesef bu tarz kulaklıklar sadece airpods silinkon bulunmuyor onun dışında silinkonsuz model arıyorsanız paylaşmış olduğunuz kulaklık var ama onda da performans aramayın sadece konuşmak için kullanırsınız müzik performansı beklemeyin..