aysenur.s
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Merhaba uzun süredir kablosuz kulak üstü kulaklık arıyorum. Jbl ve Sony düşünüyordum fakat fiyat olarak biraz fazla ve kafa kısmı rahatsız gibi geldi emin olamadım. Fiyat olarak 500 civarını geçmek istemiyorum açıkçası ve kolay kivrilabilen bir şey istiyorum çok aman aman bir mikrofon özelliği de aramıyorum sesi çok dışarı vermemesi önemli benim için ve rahatsız etmemesi önemli
Vestelin şu iki modeline baktım
www.vestel.com.tr
Bir de pahalı olarak
ty.gl
Ya da bu var ama emin de olamadım
ty.gl
Eğer bunlardan kullanan varsa veya başka önerisi olan varsa çok iyi olur
Vestelin şu iki modeline baktım

Vestel Desibel K550 Bluetooth Kulaklık Beyaz Kulaklıklar | Vestel
Vestel Desibel K550 Bluetooth Kulaklık Beyaz fiyatını ve ürün özellikleri incelemek için hemen tıklayın, en yeni fırsatları kaçırmayın!
Bir de pahalı olarak

TaoTronics SoundSurge 85 Gürültü Engelleyici ANC Bluetooth 5.0 Kulaklık TT-BH085 Yorumları
TaoTronics Soundsurge 85 Aktif Gürültü Engelleyici Anc Bluetooth yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ya da bu var ama emin de olamadım

Teknoloji Gelsin Airpods Max 2021 Series Super Clone Hd Ses Luxury Quality Apple & Android Uyumlu Bluetooth Kulaklık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Teknoloji Gelsin Airpods Max 2021 Series Super Clone Hd Ses Luxury Quality Apple & Android Uyumlu Bluetooth Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Eğer bunlardan kullanan varsa veya başka önerisi olan varsa çok iyi olur