Kablosuz Klavye + Mouse

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Posco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Microsoft Wireless Receiver 700 v2.0 setini aldım. Mouse sorunsuz çalışıyor. Ama klavye kesik kesik/eksik/çok yavaş yazıyor. Klavyeyi alıcının yanına yakınlaştırınca daha düzgün çalışıyor. Ama aralarında 50 cm kadar bir fark olunda klavye yukarıda belirttiğim hataları veriyor.
Mouse ise 3 metreye kadar çok net çalışıyor.
Ne yapmalıyım. Ayrıca setin içinden Cd falanda çıkmadı.

Geri mi vereyim seti?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bu kablosuz işine bu yüzden girmedim bu gibi sorunlar çok oluyormuş.İnşallah sorunun çözülür de aldığına pişman olmazsın.

Kahrolsun kablolar...Ev bubi tuzaklarıyla doldu.Takılan takılana:D

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne yapayım ben. Şimdi aşağıya bir örnek yazışma koyayın. (Bu metnin aynısını yazayım)

imdi aaıya b örnek yazışm koyayyyyym.

Bu kadar berbat yazıyor.

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kutusunda max nekadar mesafeden net çektiği yazıyor?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Bence hemen geriye ver... Çünkü kablosuzlar düzgün çalışmiyor...Algılamıyor abiii!!!!.... YAŞASIN KABLOLU SİSTEM.

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş öyle bir uyarı yazmıyor.

Daha önce başka bir kablosuz sistemde çalıştım hiç sorun yoktu.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
reset tuşu olması lazım
ya da mode değiştirme vs gibi bir kaç seçenek oluyo üzerlerinde onları değiştirerek doğru frekansı yakalamaya çalış
eğer o durumda da çalışmazsa sorun var demektir, geri vermen en hayırlsıdır.

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Microsoft

Deneme yanılma yaptım. Alıcı ile Elektronik cihazlar arası 1 metre olunca daha iyi oluyor ama yine olması gereken performansı vermiyor.

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
eğer pilleri zayıf değilse odanın her yerinden düzgün bir şekilde çekmesi gerekiyor. bence sen zaman kaybetmeden geri götür.

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sabah pillerine bakayım o zaman. Uğraşın için teşekkür ederim.

remziokumus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende kablosuz alıcaktım allahtan satıcı insaflı çıktı da önermedi . .

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu kablosuz klavyenin tek sorunu pilleri valla. Bazen olmadık yerde pillerin biteceği oluyor sinir oluyorum. Ekran klavyesini kullanmaya maruz kalıyorum sonra. :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Bende microsoft 3000 mouse var aldığıma alacağma pişman oldum ve hala sorunu var şu an tekerleği bozuk :( garantiye götüreceğim bu gün bakalım ne olacak
50 tl de boşa gitti

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
kendi yazılımı kur bakalım sinyal zayıf ya da batarya uyarısı alacakmısın ben MICROSOFT (B5Q) KABLOSUZ 1000 KLAVYE+MOUSE kullanyorum çok memnunum 8. ayına girdi hala aynı pilleri kullanıyorum ve çok memnunum hem tasarım hem ergonik yapısı harika diyebilirim en azında yazı yazarken patır kütür ses çıkarmıyor :D normalde menzili 2 m dir fakat sen etrafında ups gibi sinyal bozucu bir cihaz kullanıyorsa sorun yaratabilir ama mouse sorun çıkarmıyor diyorsun donanımsal sorun olabilir en kısa zamanda değiştir derim ;)

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Değiştireceğim zaten. Başka Pc'lerde denedim yine aynı sorun oluyor. Hatta alıcı, klavye ve mouseyi Pc'den 1 metre uzağa ve hepsinin arasına en az 50-60 cm fark koydum yine aynı.

Birazdan değiştirmeye gideceğim.

Reaksiyon puanı
189
logitech bir klavye + mouse seti almanı öneririm. çok performanslı ve sorunsuz çalışıyo. ayrıca alkaline pil kullanırsan pil zayıflamasında sorun yaşamazsın. enerji sonuna kadar aynı gelir ve zayıf enerji gelmez. pil bittiğinde mouse birden durur. pil bitmesine yakın mouse'da takılmalar yaşamamış olursun böylece. aynı şey klavye için de geçerli...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Logitech de denedim incada, logitech monitörün önünde çok gecmediği oluyor. Inca gibi markalar desen genelde pil sömürüyor ve muhakkak mekanik veya başka bir sorun çıkabiliyor. Sanırım bu birazda şans. bazen hiç performans alamıyorsun bazen süper. Sen performans alamayanlardansın. Bence durma, değiştir.

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Değiştirdim. Şu an sorunsuz aynı seri. Bakalım deneyeceğim bir hafta sorun olursa geri verip başka bir set alırım.

bilgix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pilli sistemleri kullanmmayın çevreyi kirletiyorsunuz...

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu da problemli çıktı. Sonunda iade ettim.

Bana pil ömrü uzun, kullanışlı, kaliteli ve oyunlar ve normal kullanımda tuş kombinasyonlarına en az kablolu set kadar iyi cevap verebilen, herhalde en fazla 65-70 Tl civarında bir set önerir misiniz.