Kablosuz internete bağlanamıyorum

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
aygıt yönetıcısınden kontrol ettım herhangı bır sorun çıkmadı

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Aygıt yöneticisinde touchpadi gördünüz mü peki? Notebook marka ve modelini yazabilirmisiniz?

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Denetim masasından fare nin olduğu yere girin ayarlardan touchpad ayarlarına girin kontrol edin...

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Modelini de yazsaydınız keşke, nokta atışı yapabilirdik :D

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp

Yukarıdaki adrese gidin, gerekli alanları doldurun ve notebook'un touchpad driver'ini indirin.
Daha sonra ''Aygıt Yöneticisi''nden, touchpad'i sağ tıklayarak ''Kaldır'' ya da ''Sürücüyü Kaldır'' tıklayın.
Bilgisayarı kapatıp açın ve indirdiğiniz sürücüyü kurun.

İndirdiğiniz driver'i, önceki sürücüyü kaldırmadan da kurabilirsiniz aslında ama, bazen sorun çıkartabiliyor.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
model bölumunu dolduramadım. modelın Myada MB olduğunu nasıl anlıyabılırım.seceneklerde bu ıkısı var
model no PSL10E-01COOHTR

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
O bölümün çok fark edeceğini sanmıyorum, aynı seri ürün, aynı touchpad'i kullanmıştır muhtemelen. Sürücüsü de aynıdır.
Ama isterseniz iki modeli de ayrı ayrı girip sürücülerini indirin içiniz rahat etsin...

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
pekı diper bölumlerı nasıl dolduracam.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Neyse o zaman Toshiba'nın bu sayfasını kullanın.

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/generic/SUPPORT_PORTAL

Bu sayfada 3 seçeneğiniz var;

1. Notebook'un seri numarasını girerek.

2. Otomatik algılama ile.

3. Notebook marka model bilgilerini girerek.

Burada sizin için en iyi seçim, otomatik algılama olacaktır. Küçük bir yazılım yüklenecek ve kısa süreli bir işlem ile notebook'un modelini vs. tespit edecek.

Sonrasında açılacak sayfada mevcut tüm driverları bulabilirsiniz.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
drıverde sorun olduğuna emınmısınız?elımde orjınal drıver cd sı var.bununla tekrar yüklesem değişen bırşey olmaz mı

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Eğer arızalı değilse, açma / kapama ayarlarında da açık gözüküyorsa, ilk akla gelen, driver güncellemek olur.
Aynı driver'ı yeniden kurmak güncellemek olmaz ki :D

Sürücü güncelleyince, kesinlikle çalışacaktır da diyemem tabii ki.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
drıver magıcıan programında sürücülerı yüklemeyı öğrendım fakat sürücülerı nasıl güncelleneceğını öğrenemedım.bılgınız varsa paylaşırmısınız?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[video=youtube;R_23p3VgzmI]http://www.youtube.com/watch?v=R_23p3VgzmI[/video]

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaş sen bu vıdeoda bılgısayarda olmayan sürücülerı dowland yapmışsın.yanı mevcut olanları güncellememışsın.yoksa benmı yanlış anladım

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
güncel sürümü varsa orda cıkar cikmiyorsa zaten güncel sürüm yüklü demektir.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Driver Magician :D bu programı da tavsiye edecektim size... aykutyenihan özetlemiş olayı saolsun.

Driver Magician bilgisayarınızdaki tüm aygıtlarınzı ve sürücülerinizi çok kısa bir sürede tarayarak tespit eder. Oldukça geniş veritabanında, bilgisayarınızda tespit ettiği sürücülerin, en yeni, en güncel sürümlerini arar. Eğer yeni sürümleri varsa, size bunu indirmenizi ve kurmanızı önerir.

Bilgisayarınızda bir donanımın, hiç bir sürücüsü yüklü olmasa bile, donanımı tespit ettiği gibi sürücüsünün yüklenmediğini de tespit ediyor. Yine en güncel sürücüyü veritabanında bularak, indirip kurmanızı öneriyor.

Siz her iki işlemde de sürücü güncellemiş oluyorsunuz zaten.

Güncellemekten kasıt, adı üstünde işte, güncel, en yeni, en taze en son sürücüyü yüklemek. Yok elinizdeki 2002 den kalma sürücüyü yüklerseniz eğer, bu sadece sürücü yüklemektir. Eskidir, bayattır, verimli olmayabilir. :D

Çok faydalı programdır kendileri :D mutlaka tüm güncel sürücüleri indirin, kurun ve sonra sistem yedeğinizi alın. Her formattan sonra sistem yedeğini kullanarak işinizi kolaylaştırın. Eğer bu işlemi bilmiyorsanız, formattan sonra çalıştırın programı, tek tek indirin yükleyin en güncel sürücüleri :D

ARDA1984

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ULTIMATE PC Atölyesi !!!!!!

Evinizde ve işinizde bilgisayar arızalarını kolayca gidermek sizi mutlu etmez mi?
Bilgisayar Onarım bilginizi en üst seviyelere çıkarmaya ne dersiniz?
Her problemde bilgisayarınıza format atılıp her şeyinizin yerinin değişmesi sinirlerinizi bozmuyor mu?

“İçeride sizin için hazırlanmış çok zengin bir içerik var acele edin bu fırsatı kaçırmayın. Evinizde, işinizde size her an yardımcı olacak bir ürün var “

http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi..com/bilgisayar-ar-za-cozumleri

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ağ bağdaştırıcılara sağ tıkla özellikleri seç, ordan kablosuz ağlar sekmesinden görünen kablosuz ağları kaldırıp tekrar bağlanmaya çalış. eğer olmazsa (modemin giriş şifresini modeli google a yazarak bulabilirsin) modemin içine girerek kanalı 11' e getirip tekrar bağlanmayı dene. yine olmazsa wireless driverini tekrar kur. iyi şanslar :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar bu sorunumu çözdüm.yardım eden herkese ayrı ayrı tşk edıyorum

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Rica ederiz ne demek. Touchpad ne oldu peki ? :D

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sorununu nasıl çözdüğünü yazmanı rica etsem? belki aynı sorunla karşılaşan biri bu konuya girer ve çözdğün yöntemi de dener ;)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Rica ederiz ne demek. Touchpad ne oldu peki ? :D
Touchpad sorunu çözemedım.bu yarım kaldı.sadece kablosuz ağ bağlantı sorununu çözdum
sorununu nasıl çözdüğünü yazmanı rica etsem? belki aynı sorunla karşılaşan biri bu konuya girer ve çözdğün yöntemi de dener ;)
öncekı mesajlarda arkadaşların anlatıklarını uygulayark sorunu halletım.isteyen mesajları ınceleyebılır.çünkü nasıl yaptımı bende unuttum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gencler sorunu kisaca cozeyim size microsoft identitycrl production dosyasina ihtiyacin war bu dosyanin bircok yarari bunlardan biride sinirli erisimi kaldirmak ben diger pc den yuklemistim laptop a o zaman nete girmeye basladi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu işlemleri bende yapamadım kablosuz bağlanmıyor ama kablolu bağlantı yapabiiyordum çok uğraştım ttneti aradım onlarda yapamadı 11820 hattı varmış onları aramamı söyledi ler aradım kablolu iken bilgisayara bağlandılar ve yaptılar sende arayabilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sınırlı erişim yada tanımlanamayan ağ
çok kısa yazacağım kafanız karışmasın genelde kablosuz ağ sorunudur pc nideki bozuk yada eksik drwer yazılımında kaynaklanır yapacağınız çok basit
bir drwer programı örneğin (slim driwer) indir pc ne kur ve çalıştır
bu program bilgisayarıdaki eksik yada bozuk driwer leri tespit ederek bu driwer leri sizden güncllemenizi isteyecek
yapacağınız bu kadar.

eyep42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar benim evde kablosuz internet var . ve o internete başka pc'den giremiyorum yardım edebilrseniz teşkürr ederimmm..

mustang435

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar benim evde kablosuz internet var . ve o internete başka pc'den giremiyorum yardım edebilrseniz teşkürr ederimmm..
driverları güncelle yada modem internete giren cihaz sayısı maximumdur veya 2 gün önce ev arkadasım basına da geldi dns yazarak halledmişti sürekli wifide ünlem işareti vardı teker teker den e bunlardan biri :D

Selo123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bendede oluyor..

İnternete kablosuz bağlanmayı deneyince çarpı işareti ve bağlı değil bağlantı yok diyor...ama kabloyu takınca bağlandı diyor..

not.Virüs programlarından googlenın devre dışı bırakılması gibi bir problem yok...
not: Windows 7 (Home Basıc) LÜTFEN YARDIM EDİN

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben bir türlü internete bağlanamıyorum bilgisayarım deel 2009 marka internet şifresini doğru yazıyorum ama bağlanmıyor şifre uyuşmazlığı yazıyor ama sanmayınki bi kelime yNLIŞ Tm doğru kelimeyi yazıyorum ama bi türlü bağlanamıyorum lütfen acil cevap acil