Kablosuz Gamepad Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PunchAss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
f710un yanına bi tane daha alayım kardeşimle beraber oynayalım diye nba pes fifa olsun tx fshot sorunsuz kullanılır yani yoksa f310 mu alayım
Eğer playstation kolunu seviyorsanız F-Shot'u öneririm. Çünkü logitech'in gamepad'i Playstation kolu ile alakasız bambaşka tuşları ve hassasiyete sahip. Ama bu demek olmuyorki logitech kalitesiz diye tabikide öyle değil ama tarzı farklı. Yani tercihinizi ona göre yapmalısınız.

Ben olsam F-shot'u alırdım. Nedeni Playstation kolunu daha çok seviyorum ve kablosuz şarj edilebilir olması ve daha ucuz olması daha üstünlük sağlıyor. :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Eğer playstation kolunu seviyorsanız F-Shot'u öneririm. Çünkü logitech'in gamepad'i Playstation kolu ile alakasız bambaşka tuşları ve hassasiyete sahip. Ama bu demek olmuyorki logitech kalitesiz diye tabikide öyle değil ama tarzı farklı. Yani tercihinizi ona göre yapmalısınız.

Ben olsam F-shot'u alırdım. Nedeni Playstation kolunu daha çok seviyorum ve kablosuz şarj edilebilir olması ve daha ucuz olması daha üstünlük sağlıyor. :)
bende ps kolunu seviyorum.f710 kullanıyorum şuan o şarj ediliyor mu yanında kablsu var ama gamepadte usb yeri felan yok gibi pil zayıf olunca titreşim gidiyor tx fshotu alıcam gibi iyi görünüyor şarjlı olması dediğiniz gibi süper

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bencede ps kolu gibi olması daha iyi olur. Tabiki logitech de güzel. F710 kullanıyorum bende.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
bende ps kolunu seviyorum.f710 kullanıyorum şuan o şarj ediliyor mu yanında kablsu var ama gamepadte usb yeri felan yok gibi pil zayıf olunca titreşim gidiyor tx fshotu alıcam gibi iyi görünüyor şarjlı olması dediğiniz gibi süper
F710 pil ile çalışıyor şarjda edilmiyor yani ya şarjlı pil olacak yada yeni pil alınacak sürekli. Ama F-Shot öyle değil bildiğimiz Dualshock 3 yani tek farkı markası. Usb den şarj ediliyor falan.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
F710 pil ile çalışıyor şarjda edilmiyor yani ya şarjlı pil olacak yada yeni pil alınacak sürekli. Ama F-Shot öyle değil bildiğimiz Dualshock 3 yani tek farkı markası. Usb den şarj ediliyor falan.

hizlial dan alicamda kartta 29 paypalda 3 tl var 2 3 lira eksik :D bi indirim kodu felan bulmam lazım

CROOK1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 adet aldım arkadaşlar elime ulaştığında nasıl olduğunu paylaşırım

CerkezEthem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
xbox360 kolları var 120 tl civarı pc için uyumlu. Aldım 10 numara 2 ay şarzı gidiyor. Kablosuz + titreşimli.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
dandik kollarla çok uğraştım. en son çinden kablolu xbox kolu aldım da rahatladım. ps kolundan çok daha rahat. hemde fifaya tam uyumlu. kablosuz orjinali de var ama pille uğraşmak zor geliyor. orjinal xbox kolunun pili benim tempomda 1 ay bile dayanmıyor

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
dualshock 3 veya dualshock 4
pcye tanıtma evresini atlatabilirseniz ondan bunlar en güzelleri

CROOK1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaşlar tx freeshot dan aldım 2 tane. cihazlar iyi sıkıntı yok bu paraya ideal... ama titreşim çalışmıyor oyunlarda.. vibration restinde çalışıyor ama oyunda yok anlamadım. onun dışında beklentinin fazlasını veriyor. tavsiye ederim

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kalitesi nasıl tuş sertliği felan

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ya beyler hepsiburada da bu gamepadin iki farklı versiyonu mu var
Tx F-Shot Kablosuz 2.4Ghz Pc Uyumlu Gamepad Fiyatı

TX FreeShot 2.4GHz Kablosuz, Çift Analog, Dualshock Fiyatı

biri f-shot diğeri freeshot
TXACGPADW5_icgorsel9.jpg

free shot olan ps3 uyumu var farkı bu.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aldım ama almaz olaydım.Kalite sıfır tuşlar odun gibi logitech f710e göre ufacık ve pc f710u xbox kolu olarak görürken bunu normal oyun kolu olarak görüyor.
Kablosuz ve titreşimi olmasa 5-10 liralık kollardan farkı yok.Yarın hızlıala iade edip logitech f310 alacağım sırf titreşim için f710a 50 lira fazla verilmez hem baya pilde tüketiyor şu sektörde adam gibi alternatiflerin olmaması çok üzücü.Tavsiyem almayın aldırtmayın

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Aldım ama almaz olaydım.Kalite sıfır tuşlar odun gibi logitech f710e göre ufacık ve pc f710u xbox kolu olarak görürken bunu normal oyun kolu olarak görüyor.
Kablosuz ve titreşimi olmasa 5-10 liralık kollardan farkı yok.Yarın hızlıala iade edip logitech f310 alacağım sırf titreşim için f710a 50 lira fazla verilmez hem baya pilde tüketiyor şu sektörde adam gibi alternatiflerin olmaması çok üzücü.Tavsiyem almayın aldırtmayın
Hocam pahalı ama X360 kolu öneririm gerçekten çok kaliteli hiç bir uyumsuzluk sorunu vs. yok. Şu an F710 kullanıyorum o zaman bana çok pahalı geldiği için alamamıştım X360 kolunu yoksa ondan alacaktım.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hocam pahalı ama X360 kolu öneririm gerçekten çok kaliteli hiç bir uyumsuzluk sorunu vs. yok. Şu an F710 kullanıyorum o zaman bana çok pahalı geldiği için alamamıştım X360 kolunu yoksa ondan alacaktım.
Doğru dün baktım x360 kolu çok pahalı.Sırf ucuz diye bunu aldım pişmanım umarım hızlıal sorun çıkarmadan iade alır.F710dan bende çok memnunum ama keşke şarjlı olsaydı.Yinede f310 alacağım zaten pcye yakın oturup oyun oynuyorum kablosuz çokta elzem değil şuan benim için