Kablosuz Gamepad Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PunchAss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kablosuz gamepad alacağım ancak kaliteli ve uzun ömürlü olsun istiyorum. Bir süre sonra analogları gıcırdamaya başlamasın. Bir de fiyatının biraz makul olmasını istiyorum. Sizce ne alabilirim ?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Gittigidiyor'da falan 65 ₺'ye dualshock 3 alabilirsin. Orijinaldir. Uzun ömürlüdür zaten biliyorsunuzdur.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Kollardan ne çektim be. 15, 20 lira vere vere 150 liradan fazla gitmiştir bu güne kadar. Adam gibi 2 kol alayım diyorum onada gözüm büyüyo :D
Kontorland en eski kol üreticilerinden ama nedense kolları çabuk bozuluyor.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
F/P kralı gibi :D otg ve şarj özellikleriyle cezbetti beni. Olmayan şeyi aklıma soktun, 2 tane alayım 2 taksit yapayım ilk taksiti sen öde :D
Yok hocam o işlere ben girmem :D Ben sadece öneririm gerisine karışmam :PAma cidden çok iyi ürün ayrıca ps3 dede kullanılabiliyor. Yani alma niyetiniz varsa mutlaka alın.

Promet

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bende logitech f710 ve Extreme 3D Pro Joystick var, f710 u x moduna alındığı takdirde xbox joystick gibi davranıp oyunların tamamına yakınında hiç bir ayar yapmadan direk oynamanızı sağlıyor ilave olarak oyunlarda yardım yada ilk başlarken öğretici bölümlerde tuş isimleri çıkıyor. F710 dan önce kablolu bir joystick kullanıyordum abartısız yarım saate yakın bazen daha uzun olduğu da oluyordu tuş ayarı yapmak gerekiyordu. Ben f710 ile birlikte indirimde olan kalem pil şarj cihazıda almıştım gayet kullanışlı oldu :)

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yok hocam o işlere ben girmem :D Ben sadece öneririm gerisine karışmam :PAma cidden çok iyi ürün ayrıca ps3 dede kullanılabiliyor. Yani alma niyetiniz varsa mutlaka alın.

Bi bizim kolu halledemedik sol joystick çalışacagina sağ çalışıyor :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Direct input desteği olmayan aletleri almayın. Örneğin Fifa'da her şeyin otomatik ayarları olmasını istiyorsan ya F710 yada X360 kolunu alacaksınız.

Diğer oyunlarda ise Direct input desteği olmayan aletlerle oynayamazsın

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Teşekkürler hocam. Gerçekten benide cezbetti. Dediğim gibi analoglarında bir sorun çıkmaz değil mi? Benim kontorlandlarin analogları gıcırdıyor :D
Açıkçası kontorland'ın bu ürününü 2 senedir kullanıyorum. http://www.hepsiburada.com/liste/ko...?productId=oyunkontps3002&categoryId=33000240
Gerçekten çok memnun kaldım 2 senedir sapasağlam. Hergün oyunda oynuyoruz kollarla , okadar çok oyun oynuyorumki artık benim kendi kolumda çarpı ve kare tuşları silindi o derece ama kol çok iyi çalışıyor. Yani o üründe sorun çıkacağını sanmıyorum. Birde o ürünün artısı şarj edilebilmesi bildiğin dualshock 3 yani :D
Bi bizim kolu halledemedik sol joystick çalışacagina sağ çalışıyor :D
Sizin kolda çok tuhaf gerçekten. Çok şanssızsınız ya :(

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Açıkçası kontorland'ın bu ürününü 2 senedir kullanıyorum. http://www.hepsiburada.com/liste/ko...?productId=oyunkontps3002&categoryId=33000240
Gerçekten çok memnun kaldım 2 senedir sapasağlam. Hergün oyunda oynuyoruz kollarla , okadar çok oyun oynuyorumki artık benim kendi kolumda çarpı ve kare tuşları silindi o derece ama kol çok iyi çalışıyor. Yani o üründe sorun çıkacağını sanmıyorum. Birde o ürünün artısı şarj edilebilmesi bildiğin dualshock 3 yani :D

Sizin kolda çok tuhaf gerçekten. Çok şanssızsınız ya :(
Tamamdır hocam. Kararımı verdim. İlk söylediğinizin şarj edilebilmesi gerçekten çok iyi. Onu almayı düşünüyorum :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112

EyvAlah eyvAllah :D alayım diyorum dursun kenarda. Aynı özelliklerde başka kollar 90'dan aşağı değil. Bundan 2 tane alıyorsun 90 liraya üstüne para kalıyor bide.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tamamdır hocam. Kararımı verdim. İlk söylediğinizin şarj edilebilmesi gerçekten çok iyi. Onu almayı düşünüyorum :D

Dur almadın dimi? :D Burda 14 lira daha ucuz.
http://www.hizlial.com/tx-freeshot-24-ghz-kablosuz-cift-analog-dualshock-titresimli-pc-ve-ps3-gamepad/10493899

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
EyvAlah eyvAllah :D alayım diyorum dursun kenarda. Aynı özelliklerde başka kollar 90'dan aşağı değil. Bundan 2 tane alıyorsun 90 liraya üstüne para kalıyor bide.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dur almadın dimi? :D Burda 14 lira daha ucuz.
http://www.hizlial.com/tx-freeshot-...alshock-titresimli-pc-ve-ps3-gamepad/10493899
Hocam şarj aletini veriyor mu yanında? Vermiyorsa herhangi bir usb kablosuyla şarj edebilir miyim ? Gerçekten ucuz bu arada teşekkür ederim :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Yorumlarda kablo yok diyo, sanırım bunun kablosu tipik fotoğraf makinesi v.s. kablosu her yerde bulunur sıkıntı olmaz. Ama alanların yorumu da öyle mükemmel falan değil, orta karar nedense.

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yorumlarda kablo yok diyo, sanırım bunun kablosu tipik fotoğraf makinesi v.s. kablosu her yerde bulunur sıkıntı olmaz. Ama alanların yorumu da öyle mükemmel falan değil, orta karar nedense.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Logitech F710 ve Xbox 360 kontrolcüsü kullanıyorum kesinlikle bu ikisini öneririm ama tuşlar standart olsun diyorsan F710 derim çünkü Xbox 360 kontrolcüsünün analag yeri değişik.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Hocam sen kullanıyor musun bunu?xinput modu var mı bunun acaba öyle olunca xbox kolu gibi görüyor ya ayaraa felan gerek kalmıyor
Hayır malesef kullanmıyorum. Xinput modu yok. Ama dert etmeye gerek yok xbox emü diye kucuk bir program ile ayar yapmadan her oyunu pc de kol ile oynayabilirsiniz. :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hayır malesef kullanmıyorum. Xinput modu yok. Ama dert etmeye gerek yok xbox emü diye kucuk bir program ile ayar yapmadan her oyunu pc de kol ile oynayabilirsiniz. :)
biliyorum onu ama pek verim alamadım tomb raider da peki f310da var mı acaba xinput modu biliyor musunuz?
F710 Logitech başka var mı ki?
geçenlerde teknosada xbox one kolu 99 tlden satılıyordu ahala var mı bilmiyorum

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
[MENTION=80664]kpln04[/MENTION] Evet f310'da xinput var. Valla ben Kontorland kablosuz gamepad kullanıyorum ve her oyunu hiçbir ayar yapmadan xbox programıyla oynuyorum. Şuana kadar hiç sorunda yaşamadım yani normal konsol aynısı yani :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@kpln04 Evet f310'da xinput var. Valla ben Kontorland kablosuz gamepad kullanıyorum ve her oyunu hiçbir ayar yapmadan xbox programıyla oynuyorum. Şuana kadar hiç sorunda yaşamadım yani normal konsol aynısı yani :)
f710un yanına bi tane daha alayım kardeşimle beraber oynayalım diye nba pes fifa olsun tx fshot sorunsuz kullanılır yani yoksa f310 mu alayım