• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kablosuz ağ şifre kırma programı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kablosuz ağ şifre kırma programı bilen ? Ama deneyipte kesin sonuç almışlar yazsın.

wpa2 yi öle programla falan kırman zor...hatta imkansız.. ayrica bu forum bunların yeri degil..

artık genel olarak wpa2 ile şifreleniyor kablosuz ağlar.Ancak bu şifreleme yöntemide kırıldı.Nasıl diye sormayın burda anlatılmayacağını hepiniz biliyorsunuz.Ancak gene de internette verilen programlar ile bunu başarabilme olasılığınız %0.1 tabi forumlarda genel olarak verilenlerle

backtrack vardı bir zamanlar linüx tabanlı bir programdı onu kullanıp bir kaç kablosuz ağı zorlamıştım tabiki wep ti :)

Benim Ağ'ın Şifresini Verem Sana Uğraşma Boşuna :)

eskiden aircrack ng diye bi program vardı
ama her wireless kartta çalışmıyordu windows versiyonuda vardır
ama wpa2 de işe yarayacağını sanmıyorum.

Liseli falan değilim.
Bundan sonra o programı alanlarada ders olur.
İnterneti sınırlı olan var sınırsız olan var.
Eğer ki illa kablosuz bağlanmak istiyorsan izin alman gerekir.
Boşuna kul hakkına girmeyin.

aircrack vs ugrasmistm zmanında WEP kırılabilir ama linux tabanlı programla ve her ag kartıyla degil.. WPA2 kırmak mümkün degildir...

ben şifreyi kaldırdım evde olmadığım zamanlarda sömürsünler diye :D
internet boşa akmasın bari birileri faydalansın

Dedikleri gibi kotalı olan var kotasız olan var yazık günah insanlara , fakir fukaranın parasını yemeyin , harama kalkışmayın dostlar , sonra siz üzülürsünüz..

ben şifreyi kaldırdım evde olmadığım zamanlarda sömürsünler diye :D
internet boşa akmasın bari birileri faydalansın

herkez sen gibi düşünse valla :)

commwievforwifi diye bir program paket toplayan birde aircrack lazım 1,000,000 iv ile birazda şans lazım :) yurtta kalırken az sinir etmemiştik görevlileri şifreleri kırarak

Bu tür istekler yasaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...