Kablolu interneti kablosuz yapma acil .!!!!!+++

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnternetimiz kablolu.Yan komşu ile ortaklaşa kullanıyoruz.Bilgisayarımda olan interneti bu cihazı aldıntan sonra wifi çevirebilirmiyim ?[h=1]Tp-link Tl-wn722n 150mbps Kablosuz Ağ Adaptörü - Antenli ----

[/h]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

+++++++++++++++güncell

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bilgisayarın network ayarlarında bağlantıları köprüle diye bir seçenek vardı. o özeeliği aktif hale getirdiğinizde bilgisayarınız bir access point gibi wireless internet dağıtabiliyor.

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Herhangi bir kablosuz modemin lan portuna ethernet kablosunu takarsanız kablolu interneti kablosuza çevirmiş olursunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar ben zoom adsl x6 5590 kullanıyorum kablosuzu wifi ye çevirdim ama şifresiz oluyo herkez kullanabiliyor nasıl şifre koyablirim.lütfen yardim edin:hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bu işlerden pek anlamıyorum o yüzden biraz açıklayıcı yazarsanız çok sevinirim :)
Şimdi 3 katlı binanın 3. katında internet var ve biz giriş kattayız kablo ile bağlanıyorum (Masaüstü Pc) ama benim istediğim kablo ile bağlanırken bir yandan da bu kablo ile gelen interneti kablosuza çevirip telefon,tablet gibi cihazlarında internete bağlanmasını sağlamak :)

Şimdi benim nasıl bir cihaz almam gerek ? Fiyatı 100tl'yi geçmezse sevinirim :)