Şuanki internet sağlayıcımız Türk Telekom, değiştirmeyi düşünüyoruz. Kablo Net 90 TL'ye AKK'sız paketi gördüm, bizde şuan 150 gb AKK 90 TL veriyoruz. Kablo Net ping değeri,hız falan nasıl bilgisi olan yardımcı olabilir ?
Akn'den kurtulmanı öneririm. Bugün Turknet'e geçtim. İnternetimdeki gereksiz ping'den ve hız düşüşünden kurtuldum. Rahat rahat gezinebiliyorum. Eğer aktif altyapısındaysanız daha yüksek hızlara erişebilirsiniz.Şuanki internet sağlayıcımız Türk Telekom, değiştirmeyi düşünüyoruz. Kablo Net 90 TL'ye AKK'sız paketi gördüm, bizde şuan 150 gb AKK 90 TL veriyoruz. Kablo Net ping değeri,hız falan nasıl bilgisi olan yardımcı olabilir ?
Maalesef küçük bir şehirdeyim ve fiber altyapı heryerde yok Adsl alt yapımız var artık bunaldım sürekli oyun oynayan birisiyim güncelleme diziler derken bitiyor hemen AKKAkn'den kurtulmanı öneririm. Bugün Turknet'e geçtim. İnternetimdeki gereksiz ping'den ve hız düşüşünden kurtuldum. Rahat rahat gezinebiliyorum. Eğer aktif altyapısındaysanız daha yüksek hızlara erişebilirsiniz.![]()
Bende Adsl kullanıyorum zaten. Aknsiz olması çok daha iyi oluyor. Diğer yandan 16 mhps'in üstünde hiçbir bayii yüksek hız veremez.Maalesef küçük bir şehirdeyim ve fiber altyapı heryerde yok Adsl alt yapımız var artık bunaldım sürekli oyun oynayan birisiyim güncelleme diziler derken bitiyor hemen AKK
Bende diyorum ki Adsl'de öyle hızları alabilmek mümkün değil.Kablo Net'in sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum maks. 2 Mbps upload falan verse yeter benim için
Mesela şuanda ne kadar uploadınız vardırBende diyorum ki Adsl'de öyle hızları alabilmek mümkün değil.
Fiyatına göre gayet iyi AKK yok şuan bende upload 0.6 ping 20 falan diyor ama oyuna girmiştim o zaman 100 120 gösteriyordu ve Steam sanırım kendine özel bir arttırıcı gibi bir şey mi var normal hızdan çok daha fazla gösteriyorŞuan için 13.9 Mhps download, 0.7 mhps upload ve 9 ms ping'e sahibim.![]()