Paramore
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 27
Penaltı çok ucuz bir karar olmuş.
Hayır doğru karardı ama GS nin işine gelmediği için beğenmiyolar doğal olarak.
Beraberliğe bu kadar çok sevinmek niye onu hala çözemedim. Son dakikada geldiği için sanırım. Ya da hiç umulmadık bir skor olduğu için mi?
Cidden anlamıyorum neyin sevincini yaşıyorsunuz?
Yazdıklarınıza dikkat edin biraz. Ezik mezik demek yok.
Beraberliğe bu kadar çok sevinmek niye onu hala çözemedim. Son dakikada geldiği için sanırım. Ya da hiç umulmadık bir skor olduğu için mi?
dostum o pozisyon gs'nin lehine olsaydı hekem vermeyebilirdi, o yüzden ucuz penalti diyorlar, hakem insiyatif kullandı, vermese hiç kimse niye vermedin diyemezdi...Futbolda penaltı kuralları değişti de benim mi haberim yok? Artık maçın kalitesine, hangi ligde oynandığına göre mi penaltı veriliyor? Ucuz penaltı diye bir kavram mı var?
Penaltı doğru karardı, Amrabat faul yaptı diyeceğinize hakeme birşeyler söylüyorsunuz. Kendinizi kandırmaya devam edin derim.
bütün hafta boyunca Juventus Galatasaray'a 3-5-7 atar diyenler maç berabere bitince 'Juventus'u yenemediniz ki yeaaa' demeye başladı'
inan bana dostum biz aklı başında insanlar olarak Türkiye'nin hangi takımı olursa olsun destekliyoruz. Sırf kendi renginden değil diye avrupada başarı istemeyenler kendi sınırlarından çıkamamış insanlar, bunların sayısı sosyal medyada çok gibi duruyor, ama inan biz onlardan kat ve kat daha fazlayız...Kimse öyle birşey demedi ben bir Fenerbahçeli olarak Gs yi tuttum ama siz hemen fbye laf sokmaya çalıştınız daha erken konuşmamak gerekir 2 3 hafta öncede gördük real elimizden kurtulamayacak diyenler afedersiniz bir hitap vardır .... Oldu diye . Aynen öyle oldu.ben juventus maçında gsyi tuttum italyan takımlarını sevmem o yüzden ama burda kardeşçe birbirimizi destekllyoruz siz laf sokma peşindesiniz.
Kimse öyle birşey demedi ben bir Fenerbahçeli olarak Gs yi tuttum ama siz hemen fbye laf sokmaya çalıştınız daha erken konuşmamak gerekir 2 3 hafta öncede gördük real elimizden kurtulamayacak diyenler afedersiniz bir hitap vardır .... Oldu diye . Aynen öyle oldu.ben juventus maçında gsyi tuttum italyan takımlarını sevmem o yüzden ama burda kardeşçe birbirimizi destekllyoruz siz laf sokma peşindesiniz.