Benim bir botum var Discord için. Ona komut olarak yardım eklemek istiyorum. Komutlar klasöründeki dosyaların içindeki description yerini çekip yardıma atmasını istiyorum. Nasıl olur?
İ.
İ.
Son düzenleme:
const Discord = require('discord.js')
let prefix = '!'
exports.run = async (client, message, keremdesu) => {
let kategori = keremdesu[0]
if(!kategori) return message.channel.send('Lütfen bir kategori giriniz. \`{ moderasyon, kullanıcı, müzik }\`');
if(kategori === 'moderasyon' | kategori === 'yetkili' | kategori === 'müzik'){
let embed = new Discord.RichEmbed()
.setAuthor(`${kategori} Komutları`)
.setTitle(`Örnek Kullanım: ${prefix}${client.commands.filter(c=>c.conf.kategori===kategori).random().help.name}`)
.setDescription(client.commands.filter(c=>c.conf.kategori=== kategori).map(kmt=>kmt.help.name).join(', '))
message.channel.send(embed)
} else { message.channel.send('Kategori \`moderasyon, yetkili veya müzik\` olmalı!') }};
exports.conf = {
enabled:true,
guildOnly: true,
aliases:['help'],
permLevel:0
}
exports.help = {
name:`yardım`,
description:`yardım`,
usage:`yardım`
}
V12 botum.Bu komut kategori için o kısmı degistirip veri cekebilirsiniz hem acıklama hem isim kısmını alabilirsiniz iyi forumlar.
JavaScript:const Discord = require('discord.js') let prefix = '!' exports.run = async (client, message, keremdesu) => { let kategori = keremdesu[0] if(!kategori) return message.channel.send('Lütfen bir kategori giriniz. \`{ moderasyon, kullanıcı, müzik }\`'); if(kategori === 'moderasyon' | kategori === 'yetkili' | kategori === 'müzik'){ let embed = new Discord.RichEmbed() .setAuthor(`${kategori} Komutları`) .setTitle(`Örnek Kullanım: ${prefix}${client.commands.filter(c=>c.conf.kategori===kategori).random().help.name}`) .setDescription(client.commands.filter(c=>c.conf.kategori=== kategori).map(kmt=>kmt.help.name).join(', ')) message.channel.send(embed) } else { message.channel.send('Kategori \`moderasyon, yetkili veya müzik\` olmalı!') }}; exports.conf = { enabled:true, guildOnly: true, aliases:['help'], permLevel:0 } exports.help = { name:`yardım`, description:`yardım`, usage:`yardım` }
Mesaj otomatik birleştirildi:
Botunuzun sürümüne v12 ise bu komut çalışmaz
V12 kodu çok ayrı yazıp atarım burayaV12 botum.
Yaptınız mı?V12 kodu çok ayrı yazıp atarım buraya
module.exports = {
name: "ornek",
aliases: ["ornek"],
description: "Komut açıklaması",
usage: "ornek",
ownerOnly: false,
run: async (message,args,client) => {
//örnek komut yapım bu şekilde buna uygun yapınız.
}
}