Joomla bileşen sorunu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan idcelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar bu joomla modulunu pek duyanınız olmamıştır yaygın bir bileşen olmadığından.Ama belki bir bilen bulabilirim.benim burdaki sorunum jvehicles ile ilgili değil tam olarak ama son ekleri kullanmasını acıkcası bılmıyorum.sanırım buyuzden olsa gerek cıkması gereken resımler cıkmıyor.bu sorunu nasıl halledebilirm?Son ek (suffix) hakkında geçerli bilgi verbilrseniz cok sevınırm.Teşekkürler şimdiden..

roy_mclean

Asistan
Reaksiyon puanı
0
suffix senin temandan gelen modül pozisyonudur.bileşeni ve modülü tam olarak açıklayıcı bir şekilde yazarsan yardımcı olmaya çalışırım...

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
suffix senin temandan gelen modül pozisyonudur.bileşeni ve modülü tam olarak açıklayıcı bir şekilde yazarsan yardımcı olmaya çalışırım...

saolasın bu suffix tema ile ilgili yani modul veya bileşen özelliği değil?themza j15_14 teması bileşen ve module de jvehicles.com dan ındırdım kendı kullandıkları modul gırıp ordan bakabılrsın direkt olarak

roy_mclean

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet tema ile ilgili.

müsait olmadığım için ben dosyaları indirmedim ama en kısa sürede indirip deneyeceğim. örnekteki sadece araçlarla olsada güzel şeyler çıkartılabilir :)
temayı indirirken sadece tema dosyası mı geliyor ?

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tema ayrı moduller ayrı.