pranga02
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar samsung galaxy s3 kullanıyorum. kasım ayında gelen jelly bean 4.1.1 güncellemesini wifi yoluyla telefona yükledim. yükleme işlemi sona erdikten sonra kilit ekranda bir solukluk fark ettim. ilk başta emin olamadım. emin olabilmek için ana ve kilit ekranda siyah renkte bir duvar kağıdı kullandım. çok net bir şekilde 2cm çapında solukluklar ekranda artık rahat bir şekilde fark ediliyordu. telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim ancak solukluklar gitmedi. telefonu garantiye gönderdim hiçbir çözüm bulunamadı. yeni güncelleme 4.1.2 henüz gelmedi. yeni güncelleme gelince düzeleceğini umuyordum taki arkadaşın telefonuna (galaxy s3) jelly bean 4.1.2 yi kies yoluyla yükleyene kadar. arkadaşın telefonunun da kilit ekranında solukluklar meydana geldi. güncellemeleri yükleyen diğer arkadaşlar bu sorunla karşılaştı mı? lütfen özellikle siyah duvar kağıdında kilit ekranınızı kontrol ediniz. Samsung un gönderdiği bu yazılım hatalı mı sizce? görüşlerinizi tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler...