Jelly bean güncellemesi sonrası ekranda solukluk

pranga02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar samsung galaxy s3 kullanıyorum. kasım ayında gelen jelly bean 4.1.1 güncellemesini wifi yoluyla telefona yükledim. yükleme işlemi sona erdikten sonra kilit ekranda bir solukluk fark ettim. ilk başta emin olamadım. emin olabilmek için ana ve kilit ekranda siyah renkte bir duvar kağıdı kullandım. çok net bir şekilde 2cm çapında solukluklar ekranda artık rahat bir şekilde fark ediliyordu. telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim ancak solukluklar gitmedi. telefonu garantiye gönderdim hiçbir çözüm bulunamadı. yeni güncelleme 4.1.2 henüz gelmedi. yeni güncelleme gelince düzeleceğini umuyordum taki arkadaşın telefonuna (galaxy s3) jelly bean 4.1.2 yi kies yoluyla yükleyene kadar. arkadaşın telefonunun da kilit ekranında solukluklar meydana geldi. güncellemeleri yükleyen diğer arkadaşlar bu sorunla karşılaştı mı? lütfen özellikle siyah duvar kağıdında kilit ekranınızı kontrol ediniz. Samsung un gönderdiği bu yazılım hatalı mı sizce? görüşlerinizi tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler...

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ilk kez böyle bir sorunla karşılaştım şuan , kimseden şuana kadar böyle bir soru gelmedi maalesef.. ayarlar kısmında ekran modu kısmında strandt yapın , eğer sorun hala devame diyorsa yazılımsa değilde donanımsal bir sorun olabilir

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ekran moduyla oynadıysanız sıkıntı olabilir belki, onun haricinde kendi telefonumda böyle bir sorunla karşılaşmadım.

pranga02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran moduyla hic oynamadım yazılımı yükledikten hemen sonra oldu. Standart yapnca da gecmiyor. Yalniz dalga efektini kapatinca solukluk gidiyor. Ama ben bu dalga efektini kullanamayacaksam niye aldim bu telefonu...

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yeniden rom yüklemeyi denediniz mi ?

itlya ya da ingiltere resmi kies romlarından birisini odin ile yüklemenizi öneririm.. bu arada yüklemeyi yapmadan önce ve yaptıktan sonra wipe yapın..

sorun halaa devam ediyorsa donanımsal bir sorundur

joko29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı durum bndede var :S nedenini bilen varsa yazarsa iyi olur

pranga02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
servis yeniden rom yükledi. ancak hiçbir değişiklik olmadı...

fatihkaplan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bendede var jelly bean güncellemesini almadan öncede aynı sıkıntı vardı. araştırdım fakat bir çözüm bulamadım. yazılımsal olduğunu sanmıyorum ekranla alakalı bence

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
böyle bir problem ile karşilasmadim ..

pranga02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır sorun ekranla alakalı olsaydı ekran kilidi açıldığında solukluk gitmezdi. bendeki solukluk sadece kilit ekranda var.kilidi açtığımda birşey görünmüyor...

lütfen siyah duvar kağıdıyla kilit ekranınızı kontrol ediniz!!!!!!

pranga02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefon servisten geldi. Anakarti degisip test etmisler sorun gitmemis. Yeni guncellemeyi 4.1.2 yuklemisler ama hala ekran soluk. Sıkıntıyı cozemeden telefonu gondermisler...

Reaksiyon puanı
2,148
sorun değil ki o su efekti, kaldır su efektini düzelir

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Efekt olanla olmayan arasındaki solukluğa dikkat et.

Dalga Efektli
screenshot2013020721043.png

Dalga Efekti kapalı
screenshot2013020721051.png

Farklı bir ekran kilidi
screenshot2013020721073.png

pranga02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamlar dalga efekti koyuyorlar siz diyosunuz ki kapat solukluk gecer.bana gore ben bu dalga efektini kullanamayacaksam niye aldim bu telefonu??? Haksizmiyim sizce...

Shaun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Su efekti yuzunden kaynaklaniyor. Bir arkadasimin basina geldi kaldirdik su efektini duzelir. Ayni sorun bi cok yerde var. Isik kirilmasi sonucu boyle bir hata oluyormus. Onemli birsey degil. Cok takilmayin telefonunuz saglam.

pranga02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah da bi ayrintiyi kaciririyorsun. Bu solukluk dikkatli bakildiginda telefonun kendi orjinal duvar kagidinda da var...

pranga02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman böyle bir sorunun oldugu konusunda hemfikiriz.

Reaksiyon puanı
2,148
Sorun değil bu arkadaşım adam bi efekt vermiş bu efekt siyah duvarkağıtlarında daha çok belli oluyor, olay bundan ibaret su efekti sadece, beğenmemiş olabilirsin ama buna sorun diyemezsin.

pranga02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eger bu bir efekt olsaydi guncelleme gelen butun s3 lerde bu efekt gorulurdu.ama maalesef guncelleme gelen her s 3 te bu efekt yok.

Reaksiyon puanı
2,148
Bizim S3 kullanıcılarına bi soralım bakalım.

Mesela [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] [MENTION=306490]sirnatli21[/MENTION] sizde durum nedir? :)

pranga02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diyoruz ki bu solukluk bi sorun mudur degil midir?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Konuyu bi oku da :D

Diyoruz ki kilit ekranında dalga efekti olunca ekranda bi soluklaştırma efekti oluyor mu olmuyor mu? Siyah bi duvarkağıdı koy, bi dalga efektli ekran görüntüsü ver bi de dalga efektini kapatıp :)
Evet sol altta bide sağ üstte giriimsi bir renk oluyor :)

Ne sorunu Allah aşkına :) Sorun olsa her yerde olurdu :)

Reaksiyon puanı
2,148
Teşekkürler dönüt için. :)

pranga02 hocam rahat ol herkeste böyle gördüğün gibi. :)

pranga02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkeste böyle ise diyecek birsey yok. Herkese tesekkurler...

Arkadaslar düşündüm soylediklerinizi ancak sindiremiyorum bu durumu. Yarin tuketici haklarina gidiyorum. Gelismelerden sizi haberdar edecegim..

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Herkeste böyle ise diyecek birsey yok. Herkese tesekkurler...

Arkadaslar düşündüm soylediklerinizi ancak sindiremiyorum bu durumu. Yarin tuketici haklarina gidiyorum. Gelismelerden sizi haberdar edecegim..
:D Tüketici Hakları Mahkemesi'nin kararı : Samsung Kapatılacak :P