Bende hava durum şiddet ı kırmızı çerçeve yaptı. Kaldırdım sorun çözüldü. Widgetlere bakarsanız iyi olur..
Ama rehpere mesajlara video oynatici ekranda ne varsa girdiğim heryerde yanıp sönüyor hepsini kaldiramamki?
ayarlar-geliştirici seçenekleri-çizim ve izleme bölümlerindeki tikleri kaldırın![]()
Telefonu Root yap, sonra da flash player apk sini kur ve lucky patcher ile özel yamayı kur,bu özel yama flashin pc performansında çalışmasını sağlıyor. Işlem bu kadar.
Flash player kurmak için root erişimine gerek yok. Garantili kullanıyorsa kaybetmesin boş yere garantisini.
gerek oldugundan degil dostum, ozel yama olmadan sorunsuz calismaz, illa ki lucky patcher ozel yamasi gerek, tabi performanstan odun vermek istemiyorsa, ayrica telefon garanti disi kalmaz, counter flash yapar, orjinal romu kurar olur biter.
boşver flash player'ı hem şarjın daha uzun gider![]()
elimizdekine göre hâlâ player lazım o sebepten konuyu açtım html5 aktif olmuş olsaydı bi konu olmazdı yukarda arkadaşın dediği gibi değil verdiğim adreste telefon un dünya resmi olandan internete giriyor ve playeri aktif ediyor yani 2. Bi tarayıcı tarayıcı(frefox gibi) kurma gereği yok deneyin bence 11.1.115.20 for android 4.0.X içinAdobe flash player mobil tanimlamalari farklidir, windows tanimlamalari farklidir, yani custom rom veya custom patcher olayi bosuna degil, mobil platform tanimlamalarina gore adobe flash playeri calistirmak icin kur dolphin gibi firefox gibi flash destekli browseri, kur adobe flash player apk sini olsun bitsin, pc de calisan flash player icerigi gibi olmaz. Bu nedenle flash playerin windows tanimlamalarini jelly beane patcher yontemiyle yukleriz ve flash playeri pc kalitesinde kullaniriz.
Dedigin gibi en iyisi ad. flash playeri kullanmamak hocam, flash player miadini coktan doldurdu ama adobenin halen kararsizlarda oynamasi html 5 in hizli bir sekilde yayginlasmasinin onunde bir engel, umarim tez zamanda kurtuluruz ad. flash playerdan.
Flash playeri xda sitesinde görmemen garip, co admin bile flash icin lucky p. kullanıyor, onsuz olmaz demiyorum, onunla eksiksiz olur, sgs3 de counter flashdan baska bir atraksiyon varsa soyle de biz de bilelim. Coun. Flash download modundan da yapılabilir, android arabiriminden de yapılabilir. Custom romlarin bir cogunda bu patclenmis flash player kullanıyor.
Jelly Bean'de flash player'ın çalıştığını ilk duyuran XDA konusunun linki:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1774336
Nerede lucky patcher? Ayrıca lucky patcher gibi birçok uygulamayı crackleyen ve sistem üzerinde fazla izin isteyen ayrıca root erişimine sahip olan bir uygulamaya güveniyorsanız o sizin bileceğiniz iş. Bari başkalarına kurdurtmayın bu tarz uygulamaları.
Diğer konuda söyleyecek söz yok. Servis görebilir diyorum sen bana göster diyorsun.
Custom Rom yükle bi tane, Omega olabilir, stock tabanlıdır zaten değişiklik görmezsin. Flash Playeri falan ayarlı olur onların.