Jelly bean da flas player desteği gene yok ?

arslanav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni guncellerim kies ile ama kirmizi çerçeve gibi yanıp sönüyor ekran uygulamalara veya neye girersek gireyim yardımcı olabilecek birileri varmı lütfen yoksa yama ile duzelirmi yoksa kullandıkça duzelirmi

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Bende hava durum şiddet ı kırmızı çerçeve yaptı. Kaldırdım sorun çözüldü. Widgetlere bakarsanız iyi olur..

arslanav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Netten video izleme duzeltilmemismi benmi yapamadım flas yüklü olduğu halde S3 de genede izleyemiyorum bbazi videolar hala flas player indir diyor samsung müşteri hizmetleri bile yardımcı olamadı varmı yardımı olabilecek arkadas

arslanav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende hava durum şiddet ı kırmızı çerçeve yaptı. Kaldırdım sorun çözüldü. Widgetlere bakarsanız iyi olur..

Ama rehpere mesajlara video oynatici ekranda ne varsa girdiğim heryerde yanıp sönüyor hepsini kaldiramamki?

BOZOGLU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemele kontrolü yapın varsa güncelleyin

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Onlar bile yardimci olamamis. :) Bakalim forumdan bilen cikacak mi.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Ama rehpere mesajlara video oynatici ekranda ne varsa girdiğim heryerde yanıp sönüyor hepsini kaldiramamki?

Sadece bir widget bunu yapıyordur.. Bende hava durumu yaptı..
Hangi widgeti ekledikten sonra kırmızı çerçeve çıktıysa onu kaldır.. Bir dene bakalım..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ayarlar-geliştirici seçenekleri-çizim ve izleme bölümlerindeki tikleri kaldırın :)

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Telefonu Root yap, sonra da flash player apk sini kur ve lucky patcher ile özel yamayı kur,bu özel yama flashin pc performansında çalışmasını sağlıyor. Işlem bu kadar.

Flash player kurmak için root erişimine gerek yok. Garantili kullanıyorsa kaybetmesin boş yere garantisini.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Flash player kurmak için root erişimine gerek yok. Garantili kullanıyorsa kaybetmesin boş yere garantisini.

gerek oldugundan degil dostum, ozel yama olmadan sorunsuz calismaz, illa ki lucky patcher ozel yamasi gerek, tabi performanstan odun vermek istemiyorsa, ayrica telefon garanti disi kalmaz, counter flash yapar, orjinal romu kurar olur biter.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
gerek oldugundan degil dostum, ozel yama olmadan sorunsuz calismaz, illa ki lucky patcher ozel yamasi gerek, tabi performanstan odun vermek istemiyorsa, ayrica telefon garanti disi kalmaz, counter flash yapar, orjinal romu kurar olur biter.

Lucky patcher'a gerek yok. Ben de yükledim kullanıyorum, sorunsuz, patchsiz. Zaten XDA konusunda da patch'ten falan bahsedilmiyor. Ayrıca counter reset sadece download modundaki sayacı sıfırlıyor. Galaxy serisinde 2 adet sayaç var. Servis görebiliyor counter reset yapsan da.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Flash playeri xda sitesinde görmemen garip, co admin bile flash icin lucky p. kullanıyor, onsuz olmaz demiyorum, onunla eksiksiz olur, sgs3 de counter flashdan baska bir atraksiyon varsa soyle de biz de bilelim. Coun. Flash download modundan da yapılabilir, android arabiriminden de yapılabilir. Custom romlarin bir cogunda bu patclenmis flash player kullanıyor.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
boşver flash player'ı hem şarjın daha uzun gider :p

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Adobe flash player mobil tanimlamalari farklidir, windows tanimlamalari farklidir, yani custom rom veya custom patcher olayi bosuna degil, mobil platform tanimlamalarina gore adobe flash playeri calistirmak icin kur dolphin gibi firefox gibi flash destekli browseri, kur adobe flash player apk sini olsun bitsin, pc de calisan flash player icerigi gibi olmaz. Bu nedenle flash playerin windows tanimlamalarini jelly beane patcher yontemiyle yukleriz ve flash playeri pc kalitesinde kullaniriz.

boşver flash player'ı hem şarjın daha uzun gider :p

Dedigin gibi en iyisi ad. flash playeri kullanmamak hocam, flash player miadini coktan doldurdu ama adobenin halen kararsizlarda oynamasi html 5 in hizli bir sekilde yayginlasmasinin onunde bir engel, umarim tez zamanda kurtuluruz ad. flash playerdan.

arslanav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adobe flash player mobil tanimlamalari farklidir, windows tanimlamalari farklidir, yani custom rom veya custom patcher olayi bosuna degil, mobil platform tanimlamalarina gore adobe flash playeri calistirmak icin kur dolphin gibi firefox gibi flash destekli browseri, kur adobe flash player apk sini olsun bitsin, pc de calisan flash player icerigi gibi olmaz. Bu nedenle flash playerin windows tanimlamalarini jelly beane patcher yontemiyle yukleriz ve flash playeri pc kalitesinde kullaniriz.

Dedigin gibi en iyisi ad. flash playeri kullanmamak hocam, flash player miadini coktan doldurdu ama adobenin halen kararsizlarda oynamasi html 5 in hizli bir sekilde yayginlasmasinin onunde bir engel, umarim tez zamanda kurtuluruz ad. flash playerdan.
elimizdekine göre hâlâ player lazım o sebepten konuyu açtım html5 aktif olmuş olsaydı bi konu olmazdı yukarda arkadaşın dediği gibi değil verdiğim adreste telefon un dünya resmi olandan internete giriyor ve playeri aktif ediyor yani 2. Bi tarayıcı tarayıcı(frefox gibi) kurma gereği yok deneyin bence 11.1.115.20 for android 4.0.X için

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Flash playeri xda sitesinde görmemen garip, co admin bile flash icin lucky p. kullanıyor, onsuz olmaz demiyorum, onunla eksiksiz olur, sgs3 de counter flashdan baska bir atraksiyon varsa soyle de biz de bilelim. Coun. Flash download modundan da yapılabilir, android arabiriminden de yapılabilir. Custom romlarin bir cogunda bu patclenmis flash player kullanıyor.

Jelly Bean'de flash player'ın çalıştığını ilk duyuran XDA konusunun linki:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1774336

Nerede lucky patcher? Ayrıca lucky patcher gibi birçok uygulamayı crackleyen ve sistem üzerinde fazla izin isteyen ayrıca root erişimine sahip olan bir uygulamaya güveniyorsanız o sizin bileceğiniz iş. Bari başkalarına kurdurtmayın bu tarz uygulamaları.

Diğer konuda söyleyecek söz yok. Servis görebilir diyorum sen bana göster diyorsun.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Jelly Bean'de flash player'ın çalıştığını ilk duyuran XDA konusunun linki:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1774336

Nerede lucky patcher? Ayrıca lucky patcher gibi birçok uygulamayı crackleyen ve sistem üzerinde fazla izin isteyen ayrıca root erişimine sahip olan bir uygulamaya güveniyorsanız o sizin bileceğiniz iş. Bari başkalarına kurdurtmayın bu tarz uygulamaları.

Diğer konuda söyleyecek söz yok. Servis görebilir diyorum sen bana göster diyorsun.

Verdigin linkteki yaziyi guzel oku birader, videodaki kisi youtubeye girmis, youtube uygulamasi bosuna mi var android icinde, internet ortaminda ne kadar flash dosyasi varsa onlardan bashediyorum, sadece youtube olsaydi ice creamde kullandigimiz flash playeri kullan gec, farkli pluginleri kullanarak flash dosyalarini calistiran videolari hizli ve akici bir sekilde calistiracak mi bak bakalim, ayrica soyledigin gibi flash playeri pc performansinda kullanamazsin. Lucky patcherin yuzde yuz zararsiz bir program olduguna eminim, bu nedenle de herkes gonul rahatliligiyla kurabilir.

Gerekli islemleri yaptiktan sonra degil servis, samsung bile anlayamaz, eminim cunku biliyorum, servis bilirmis vs, bunlar hikaye, sen soylediklerinden eminsen soyle herkes bilsin, servis telefonun root edildigini nasil anliyormus, anlasalardi benim telefonum dead pixelden dolayi 2 defa servise gitti,catir catir yenisini aldim, 2 servis yetkilisi de farkli kisilerdi, ikisi de uyuyor muydu :D

Reaksiyon puanı
2,148
Custom Rom yükle bi tane, Omega olabilir, stock tabanlıdır zaten değişiklik görmezsin. Flash Playeri falan ayarlı olur onların.

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben S3 kullanıcısıyım Jelly Bean güncellemesi sonucu bende bir sorun çıkmadı ama forumları okudukça bazı S3 kullanıcılarında Kırmızı Çerçeve sorunu olduğunu gördüm.Ve bir arkadaş ısrarla telefona format attıktan sonra sorunun birdaha tekrarlanmadığını savunmuş.İsterseniz sizlerde bir deneyin.Umarım düzelir.