JDownloader Hakkında Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JJaWaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Herkese merhaba sdn üyeleri,modlar,adminler ben jd kurdum herşey tamam ancak internet kesilip gittiği zaman kaldığı yerden otomatik indirmesi lazım ama bende olmuyor acaba bir ayaramı gerek var? cevaplarınızı bekliyorum
Saygılar

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bu barındırıcı ile alaklı bir durum.Yani rapid, hotfile, netload filan indirmen kaçta kaldıysa devam etmiyor en başa sarıyor.Ama letitbit, vip file, uploading de ise kaldığın yerden indirmeye istediğin zaman devam edebilirsin.Kaldığın yerden indirmeye en başta saydığım barındırıcıların premium hesapları varsada olabilir, premium kullanmadığım için bilemeyeceğim :)

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ama bana demişlerdiki internetin kesildiği zaman hangi upload sitesi olursa olsun kaldığın yerden devam ediyor demişlerdi olmazsa İDM i kurucam

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Jd de öyle bir şey yok, kendinde gördün bunu.İdmde işler nasıl, devam ediyormuymuş hangisi olursa olsun?

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Öyle birşey olmaz zaten.Olabilmesi için indirdiğin paylaşım sitesinden Premium hesabın olması lazım.Mesela Rapidshare'den free olarak indirirken bağlantın koparsa devam ettirmiyor.Ama premium hesabın varsa istersen 100 kere durdur yada bağlantın kopsun devam ediyor..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Demek premiumda fark ediyormuş :)
Bu arada lafı geçmişken vip file Allah cezanı versin 10kb nedir yahu :D

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ya demek istediğim internetin kopupp gelmesinden sonra otomatik kendisi yüklüyormuşa ama demekki olmuyormuş bende idm yi kurucam idm de böyle bir sorun varmı?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Sen uğraşmadan kendine kendine yükleme aracı jd de idm de :)
Sen nerede oturuyorsunda netin zırt pırt kesiliyor :D
Yazdıklarından netinin sık sık gittiği sonucu çıkıyorda:)

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sen uğraşmadan kendine kendine yükleme aracı jd de idm de :)
Sen nerede oturuyorsunda netin zırt pırt kesiliyor :D
Yazdıklarından netinin sık sık gittiği sonucu çıkıyorda:)
Hayır netimin zırt pırt kesilmesiyle alakası yok kesiliyormu evet ama sık sık değil gece program indirmeye bırakırken açık bırakıyorum laptop u yani arada internet kesilip bağlantı yapması için tekrar kalk uğraş olmaması için