Soru Java Minecraft İle Mobil Minecraft Sunucularına Girilebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rpean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Play Storeden mcpe almıştım. Geçen gün Bluestacks'e yükledim ama girdiğimde ekran dönmüyordu sol tıka basılı tutup döndürmem vs. gerekiyordu yani çok zordu. Java minecraft ile mcpe sunucularına girmenin bir yolu var mıdır?

MyNameİsJOHNNY

Doçent
Reaksiyon puanı
361
Play Storeden mcpe almıştım. Geçen gün Bluestacks'e yükledim ama girdiğimde ekran dönmüyordu sol tıka basılı tutup döndürmem vs. gerekiyordu yani çok zordu. Java minecraft ile mcpe sunucularına girmenin bir yolu var mıdır?
Yok ama istersen Minecraft Windows 10 Edition Var Onunla Oluyor Diye Biliyorum.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Hayır. aynı anda Java ile Bedrock Minecraftında sunucu olamaz. Ya Java-Java Yada Bedrock-Mobil ve Bedrock-Pc Bedrock olabilir. :)

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Yok java sürüm de olmuyor Microsoft store daki Minecraft Bedrock Edition ile oluyor o sadece

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Telefondan oynayanların oyununu zehir etmeyin bence. Windows 10 Edition oluyor ama dediğim gibi PVP oynayacaksanız çok küfür yersiniz oyunculardan.

Rpean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bilgisayarım Windows 10 olsa edition alırım ama 8.1 :/