Jak Sıkıntısı

anakin020304

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba yeni aldığım laptopa 2 jak girişi mevcut ancak benim kulaklığım tek jaklı ve mikrofonlu. Ben kulaklığımla hem mikrofonu hem hoparlörü nasıl kullanabilirim ?

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Merhaba yeni aldığım laptopa 2 jak girişi mevcut ancak benim kulaklığım tek jaklı ve mikrofonlu. Ben kulaklığımla hem mikrofonu hem hoparlörü nasıl kullanabilirim ?
Hocam bilgisayar yeni çıktıysa kulaklık portu ikisini destekliyor büyük ihtimalle. Oradaki ikonlara bakın eğer kulaklık mikrofonlu ise ikisini de destekler. Eğer destekli değil ise Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon Çevirici Ayırıcı Dönüştürücü Fiyatı çok kaliteli olmasa bile bunlardan kullanabilirsiniz.

anakin020304

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hocam bilgisayar yeni çıktıysa kulaklık portu ikisini destekliyor büyük ihtimalle. Oradaki ikonlara bakın eğer kulaklık mikrofonlu ise ikisini de destekler. Eğer destekli değil ise Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon Çevirici Ayırıcı Dönüştürücü Fiyatı çok kaliteli olmasa bile bunlardan kullanabilirsiniz.

Hocam bilgisayar msi creator 17M bi bakabilirsen çok iyi olur çok bi bilgim yok çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam babama bilgisayarı zor aldırdım birde böyle bir şey şart ise işimiz çok zor bunun dışında bir çözümü var mı bilgisayarr msi creator 17M

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Hocam fotoğraflardan baktım tek kulaklık destekli gibi görünmüyor ama siz kendiniz test edebilirsiniz. Yani kulaklık girişine takıp deneyin mikrofon ses veriyor mu diye. Bir zararı olmaz. Eğer ses vermiyorsa o zaman verdiğim aparattan almalısınız.