Jailbreakle haşır neşir olmuş, gerçekten anlayan arkadaşlara 1-2 kısa sorum var.

Von_Aihonen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Benim telefon iphon4 io6.1 j.b.li.
-Bazen ses komple gidiyo (bütün sesler) reboot edince kendine geliyo telefon. Hiç başınıza geldimi, neden yapar bunu?
-Birde ios'un son sürümünün adam gibi bir jailbrek versiyonu var mı ?

Teşekkür ederim şimdiden

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İos 6.1.3 için çalışan bir jailbreak işlemi yok.
Ses sorunu cydia dan kurduğun uygulamadan olabilir uygulamalara dikkat et (mesale aktivator uygulaması ipad den gelen parmağınız degse bile ekranı diğer elle hareket ettime özelliğini bozuyo)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Merhaba. Benim telefon iphon4 io6.1 j.b.li.
-Bazen ses komple gidiyo (bütün sesler) reboot edince kendine geliyo telefon. Hiç başınıza geldimi, neden yapar bunu?
-Birde ios'un son sürümünün adam gibi bir jailbrek versiyonu var mı ?

Teşekkür ederim şimdiden

tweek'leri bir kontrol et gerekirse ne işe yaradıklarını bildiklerini bilip silerek deneme yanılma yoluyla çözebilirsin bu sorunu

Von_Aihonen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş çoğu zaman ne yazdığını bile anlamıyorum, ingilizce bidiğim halde. Aktivatörümde sadece alttan yukarı kaydırma özelliğim aktif.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Kardeş çoğu zaman ne yazdığını bile anlamıyorum, ingilizce bidiğim halde. Aktivatörümde sadece alttan yukarı kaydırma özelliğim aktif.

Jailbreak'ın bu tarz sorunları yaratmasına alıştık artık. Ios 7 ile bir çok tweek'in yaptığına kolayca sahip olabileceğiz. Az sabır :)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
işletim sistemi olarak dimi ? iphone 6 dan bahsetmiyosun dimi :)

Ios 7'den bahsediyorum. Beta sürümlerini kullandıysanız eğer stabil olmasada heyecan verici tasarım ve özelliklere sahip.

Sana önerim ise telefon bu haliyle kullanabiliyorum dersen devam et ama en temizi 6.1.3'e geçip bir süre jailbreaksiz devam edip Ios 7 beklemek :)

Von_Aihonen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok sadece merak ettim tam sürümü denerim, jailbreakli olarak. Nokta atışlı iyi bir site biliyosundur ama resimli anlatımlı, öyle düşündüm. Varmı link ?