Jailbreak sıkıntılaar sıkıntılar

kulakliklicocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya forumda yeniyim ilk konu bu. Bir hafta kadar önce iOS 8.4 cıhaza Taig aracılığıyla jailbreak yaptım. Sonra yanlışlıkla Cydia'yı sildim ve yeniden Taig aracılığıyla jailbreak yaptım fakat bu defa da kaynak eklerken repo adresini girdikten sonra bu ekranı alıyorum ve kaynak eklenmemiş oluyor. Ne yapacağım konusunda ufak bir fikrim yok.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Dostum , Cydia'yı nasıl sildin ? Diğer Repolarda da aynı mı ?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kutulu olanlar bölümünden bi tweak sildim silerken uyarı verdi tehlikeli olabilir diye yine de sil dedim

Cydiayı sildikten sonra direk üstüne tekrar jb yaptıysan belki ondan olabilir eğer çözümünü bulamazsan restore et daha sonra tekrar jb yap

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Sadece ikonları değiştirmek için cihazındaki tüm bilgileri tanımadığın insanlara aktarıp jailbreak yapmak bana çok saçma geliyor.
Cihazlarınıza uygulamayın artık şu gereksiz şeyi.

kulakliklicocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece ikonları değiştirmek için cihazındaki tüm bilgileri tanımadığın insanlara aktarıp jailbreak yapmak bana çok saçma geliyor.
bu konuda tarafsız kalıyorum hocam bir aya kadar cihazı değiştireceğim için deneyeyim dedim

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Bilinçli kullanıldığında, gereksiz ve crackli tweakler yüklemedikçe Jailbreak'in sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ayrıca Jailbreak sadece ikonları değiştirmek için kullanılmıyor. Hiç Jailbreak yapmadığın buradan belli oluyor. Örnek şu adamın videolarını izleyip biraz daha bilgi sahibi olabilirsin; https://www.youtube.com/user/myjailbreakmovies/videos

kulakliklicocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilinçli kullanıldığında, gereksiz ve crackli tweakler yüklemedikçe Jailbreak'in sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ayrıca Jailbreak sadece ikonları değiştirmek için kullanılmıyor. Hiç Jailbreak yapmadığın buradan belli oluyor. Örnek şu adamın videolarını izleyip biraz daha bilgi sahibi olabilirsin; https://www.youtube.com/user/myjailbreakmovies/videos
Apple da karşı çıkmıyor diye biliyorum jailbreak olayına. Dünya'nın kişiselleştirme bakımından en sınırlı işletim sistemi bir anda aynı alanda en iyilerinden biri oluyor. Sırf jailbreakli kullanmak için iPhone alan insanlar tanıyorum ama ben diğer ihtimalleri de katarak olaya tarafsız bakıyorum :laugh:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
@kulakliklicocuk
yanlış daha geçen yıla kadar garanti dışı bırakıyordu... Apple için korsab kullanımla eş...

AtakanErmisKZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
jailbreak yapmadan önce yedek almazsan öyle olur. Eğer yedek aldıysan da backup yapıp yeniden jailbreak yapmalısın.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
8.4.1 çıktı;
8.4 için imzalar kapanmadan 8.4e restore edip jailbreak yap yoksa jailbreaksiz kalırsın

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Eskiden, daha iOS 6 falan yokken, Jailbreak yapmak neredeyse zorunluydu. Çünkü çok şey eksikti. Ama şimdi? İstediğiniz çoğu şey zaten orijinal iOS sürümlerinde artık var. iOS 6 ve sonrası sürümlerde Jailbreak uygulamak.. Tam bir saçmalık.Jailbreak'in size kazandırdığı tek şey ufak görsel efektler ve uygulamaları ücretsiz indirmek. Peki, bu sizin neyinize mal oluyor? Cihazınızın Garanti kapsamı dışına girmesi ve cihazınızdaki her türlü bilgilerin tanımadığınız insanlar tarafından görülmesi. Özgürlükmüş.. Pöh. Yalanlar, yalanlar..