iCloud yedeklemesi

kulakliklicocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar gençler yine ben. Bu defa da iCloud'la ilgili bi sorumla burdayım. Bi önceki konuyla bağlantılı açıyorum bunu. Neyse konuya dönelim. Ben birkaç hafta önce 5s cihazımı yedekliyip iOS 9 public beta sürümüne geçtim ve yine birkaç gün önce cihazımı 8.4 sürümüne geri döndürüp Taig aracılığıyla jailbreak uyguladım. Daha sonra yanlışlıkla kutulu olanlar bölümünden sildiğim bir tweak Cydia'mın silinmesine neden oldu. Ve bu nedenden dolayı halihazırda jailbreakli olan cihazıma aynı araçla tekrar jailbreak uyguladım ve sonuç herhangi bi repo adresi eklerken "Ekle" butonuna bastıktan sonra aşağıdaki ekranı alıyorum ve repo eklenmemiş oluyor. Bu yüzden cihazımı eski yedeklememi kaybetmeden şimdi yeniden yedekleyebilir miyim? Ya da 8.4.1 imzalandıktan sonra eski yedeklememi cihazıma kurabilir miyim?

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bir tane elma ve bir tane armutun olduğunu düşün. Yanında da çok yakın bir arkadaşın var. Arkadaşın, armutu almak istiyor. Ama sende armutu istiyorsun. Arkadaşın elmayı istiyor. Ama sende elmayı istiyorsun.
Elmayı arkadaşına vermeden, armutu yiyebilir misin? Hayır.
Eski yedeklemediyi kaybetmeden tekrar şimdi yedekleme alabilir misin? Hayır.