burak.baydemir
Öğrenci
C7 almayı düşünüyorum ama Türkiye'ye ne zaman gelir bir de güncelleme sorunu varmış sanırım J7 Prime nasıl?
Gerçek sar değerini araştır derim.Xiaomi sar değeri yüzünden vazgeçtim bir de çok kırılgan gözüküyor.
1.49 diyorlarGerçek sar değerini araştır derim.![]()
Bir site linkinde görmüştüm gayet stabil görünüyordu.1.49 diyorlar
parmak izi okuyucusu sıkıntılıymış sanırım ekranı kamerası nasılBen j7 prime kullanıyorum gayet memnunum şarj süresi ekran görüntüsü el tutuşu gayet premium geldi bana fiyatına göre bende xiaomi mi 5 düşünüyordum ama miu arayüzünü pek benimsemedim ayrıca xiaomiye göre daha dayanıklı bence j7 prime tavsiye ederim başka soruların olursa cevaplayabilirim
Bende j7 prime almayi dusunuyorum lg g2 telefonum sebeke sorunu yuzunden bozuldu j7 prime ye gecersem uzermi performans yuzunden ve kamerasi nasilBen j7 prime kullanıyorum gayet memnunum şarj süresi ekran görüntüsü el tutuşu gayet premium geldi bana fiyatına göre bende xiaomi mi 5 düşünüyordum ama miu arayüzünü pek benimsemedim ayrıca xiaomiye göre daha dayanıklı bence j7 prime tavsiye ederim başka soruların olursa cevaplayabilirim
parmak izi okuyucusunda ben bir sıkıntı yaşamadım yaklaşık 2 haftalık kullanımımda yani bazı kullanıcılar parmağın ıslakken okumuyor diyor ama zaten diğer telefonlardada bu böyleparmak izi okuyucusu sıkıntılıymış sanırım ekranı kamerası nasıl
Mi5 düşünüyorum c7 alırsam da ithalatçı almamYAKLAŞIK 2 AYDIR C7 KULLANIYORUM HATTA KONU DA AÇMIŞTIM İSTERSEN ORDAN FİKİR ALABİLİRSİN. ÇOK YAKINDA DENEYİMLERİMİDE PAYLAŞICAM.
Hayırlısı Olsun.Mi5 düşünüyorum c7 alırsam da ithalatçı almam
Eyvallah.Hayırlısı Olsun.