J7 Prime mı C7 mi

burak.baydemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
C7 almayı düşünüyorum ama Türkiye'ye ne zaman gelir bir de güncelleme sorunu varmış sanırım J7 Prime nasıl?

oğuzhan.cbn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
J7 prime tavsiye etmem o fiyata alabileceğin en guzel cihaz demiyiecem j7 den daha iyi olan xiaomi mi 5 var ona bakabilirsin sonra lg g4 bakabilirsin illa samsung diyorsan da c7 serisi güzel güncelleme hakkın da bilgim yok

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
j7 prime benim arkadaş kullanıyor ve gayet memnun,Xiaomi'de güzel tel.:)

burak.baydemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xiaomi sar değeri yüzünden vazgeçtim bir de çok kırılgan gözüküyor.

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Exynos yada snapdragon arasindan seciceksin baska fark yok diye biliyorum c7 ile j7 prime'nin.xiaomi mi5,lg g4 de alabilirsin.

Basri Batuhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben j7 prime kullanıyorum gayet memnunum şarj süresi ekran görüntüsü el tutuşu gayet premium geldi bana fiyatına göre bende xiaomi mi 5 düşünüyordum ama miu arayüzünü pek benimsemedim ayrıca xiaomiye göre daha dayanıklı bence j7 prime tavsiye ederim başka soruların olursa cevaplayabilirim

Firat95

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Bence tereddütsüz C7. Telefonun duruşu bile samsungun diğer class-man'larından iyi ve daha ergonomik kesinlikle :)

burak.baydemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben j7 prime kullanıyorum gayet memnunum şarj süresi ekran görüntüsü el tutuşu gayet premium geldi bana fiyatına göre bende xiaomi mi 5 düşünüyordum ama miu arayüzünü pek benimsemedim ayrıca xiaomiye göre daha dayanıklı bence j7 prime tavsiye ederim başka soruların olursa cevaplayabilirim
parmak izi okuyucusu sıkıntılıymış sanırım ekranı kamerası nasıl

sdnSamet

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bende j7 prime almayi dusunuyorum lg g2 telefonum sebeke sorunu yuzunden bozuldu j7 prime ye gecersem uzermi performans yuzunden ve kamerasi nasil

Basri Batuhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ben herhangi bir performans düşüklüğü yaşamadım kamerasıda çok iyi olmasada bu segment cihazlar için iyi seviyede videosu falan gayet tatminkar
--- Gönderi Güncellendi ---
parmak izi okuyucusu sıkıntılıymış sanırım ekranı kamerası nasıl
parmak izi okuyucusunda ben bir sıkıntı yaşamadım yaklaşık 2 haftalık kullanımımda yani bazı kullanıcılar parmağın ıslakken okumuyor diyor ama zaten diğer telefonlardada bu böyle

serdal karakurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
slm daha alalı bir hafta oldu telde donma takılma kendı kendıne tuşlara basma gibi sorunlar var servise götürdüm ithalatçı garantisi EVO Allah yardımcınız olsun telın dokunmatik rezalet kamera ehh işte kulaklık kısmı illa kendi şart koyduğu kulaklıkları istiyor başka kulaklık çalışmıyor şarj cihazı nanay servis bugün teldeki sorun için aradı beni sizden kaynaklı diyerek benden 550 tl para istedi şaşırmadım zaten nede olsa İTHALATÇI GARANTİ EVO hemde neyse bu ara fotoğraf video çekimleri galeride görünmüyor telde harika sorunsuz diyen arkadaşlara inanmayın ben servise girince j7 prime için evo da hep aynı sorunlu teller vardı hepsi anladıkı evoda kullanıcıya yukleyecek servis rezalet içeri girdiğinde karşında suratsız terbiyesiz kendinden başkasını dinlemeyen sen ne söylesen herşeyi kendince yorumlayan sanki herşeyi kendi yaratmış bi tip neyse kısaca herkes şikayetçi neyse benim canım yandı sizin canınız yanmasın eğer tel alacaksanız 100 200 verin samsung garantili alın samsungun yetkili servisine götürdüm ordakı vatandaş bi saat sonra hemen yenısını verelım veya iade formu doldurcam aldığınız firmadan alın diye veya çıkış yapacağım dedi sonra evo olduğunu görünce oraya gittim tam bir trajedi