J7 Prime hakkında

KafaNeKadanGüzel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
J7 prime kullanan arkadaşlar telefonla ilgili hoşunuza giden veya sorun çıkaran bir durum var mı?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
J7 Prime'yi detaylı inceleme fırsatı buldum. TFT ekran olması ve jiroskobun olmaması kötü olmuş. Sadece parlaklık ve renk doygunluğu farkı var. Ama süper amoled yada IPS LCD ekranlarla karşılaştırdığımızda aman amanlık bir fark yok. İşlemci ve grafik işlemci olarak fiyatına göre çok güçlü kasma donma problemi olmayan akıcı bir telefon. Tasarım olarak çok şık. Şarj süresi çok çok iyi. J7 Prime alacaktım ama ben 1300 liraya C7 aldım ve inanılmaz memnunum. 1300 liraya alınacak en iyi telefon. Sadece kamerası biraz daha iyi olsaydı gerçekten kusursuz bir telefon olurdu. Ön kamerası fazlasıyla iyi. C7'nin ve J7'nin şuan kronik bir sorunu yok. C7 de güncelleme sorunu var ama onuda samsung'un yazılımı ile kolay şekilde halledebiliyorsun. C7 Türkiye'de olsaydı eminim yok satardı.

KafaNeKadanGüzel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
jiroskop yok otomatik ekran parlaklığı yok çoğu yerde parmak izi sensörünün sıkıntılı olduğunu okudum. Samsungun pişmanlık mıdır? Honor 7 veya gm 5 plus tan vazgeçmesem mi?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
jiroskop yok otomatik ekran parlaklığı yok çoğu yerde parmak izi sensörünün sıkıntılı olduğunu okudum. Samsungun pişmanlık mıdır? Honor 7 veya gm 5 plus tan vazgeçmesem mi?
Düşünmeden C7 al. Gerçekten verdiğin paranın kuruşuna kadar hakkını veriyor. Kesinlikle C7 al ama şuan 1500 TL

zenci-köle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
GM 5 Plus güncel iken bu şey ne olacağı belli değil... + pahalı...

Kzcan91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
C7 güncelleme sorunu haricinde baska bir sorun ile karşılastınız mı ?