J.B alacak HTC Modelleri

efrasiyap26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
JB işletim sistemini alacak htc modelleri hakkında bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylaşabilirlermi acaba

htc attığım mailde kaçamak cvplar aldım htc one x den baslıcakmıs zaten one x üst düzey bir telefon hasbinzeyt

sizin bildiğiniz kadarıyla hangi modeller JB alacak yardım edin lütfen

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
HTC böyle bir liste yayınlamadığı için kimse cevap veremez buna.
Merak ettiğiniz spesifik bir model varsa geçmiş tecrübelerden ve cihazın sınıfından yola çıkarak tahminde bulunaibliriz.

muratpinar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok doğru samsung fılan acıklama yaptı kesın olarak ama nedense htc boyle bır acıklama zahmetınde bulunmuyor ıcs surumundede boyle yapmıstı acıklama yapmamıstı

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Samsung hangi modellerin alacağını duyurdu mu?
En son Sony hangi modellerin almayacağını duyurdu benim bildiğim.

One X, One S, One V, Desire X, Desire C bunlar alacaklar misal, ama liste falan yok.

efrasiyap26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi işe yaramaz bu htc orası burası ayrı oynuyor

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1GB RAM’e sahip tüm modellerin Android 4.1 JellyBean güncellemesini alacağını okudum bende bir teknoloji sitesinden... diğerlerinin ise alamayacağı... ne kadar doğru ilerleyen zamanlarda göreceğiz

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
HTC güncelleme yapmasın mümkünse! ICS e yükselttim telefonumu, ne internet browserları adam gibi çalışıyor ne kamera açılıyor. Çok bezdirdi beni bu yüzden s-off yöntemini arıyorum. Gerçi onu da bulamıyorum :( Hemen root atıp değiştirmek istiyorum. Ve dipnot bir daha da HTC almam

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
HTC güncelleme yapmasın mümkünse! ICS e yükselttim telefonumu, ne internet browserları adam gibi çalışıyor ne kamera açılıyor. Çok bezdirdi beni bu yüzden s-off yöntemini arıyorum. Gerçi onu da bulamıyorum :( Hemen root atıp değiştirmek istiyorum. Ve dipnot bir daha da HTC almam

Hangi modeli kullandığını sorabilir miyim?

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Desire S kullanıyorum. Sanırım 2.00 şeklinde başlayan bir versiyonda . Eğer 0.98 li olsaydı root atabilecektim ama şuan yapamıyorum

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Desire S kullanıyorum. Sanırım 2.00 şeklinde başlayan bir versiyonda . Eğer 0.98 li olsaydı root atabilecektim ama şuan yapamıyorum

Hmm, ben de kız arkadaşımın telefonunu ICS'e güncellesem mi diyordum. :) OTA olarak yayınlanmadı, isteyen netten indirsin dedilerdi, ben de bulaşmadım. Ama öyle çok bilindik problemler de duymadım açıkçası. Pek bir çözüm değil ama, factory reset denedin mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung hangi modellerin alacağını duyurdu mu?
En son Sony hangi modellerin almayacağını duyurdu benim bildiğim.

One X, One S, One V, Desire X, Desire C bunlar alacaklar misal, ama liste falan yok.

yanlışın var, şuan için HTC 1gb ram altında ve 2012 öncesi cihazlara JB sunmayacagını acıkladı. bu durumda one v, desire x ve c de JB almayacak bilginiz olsun

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yanlışın var, şuan için HTC 1gb ram altında ve 2012 öncesi cihazlara JB sunmayacagını acıkladı. bu durumda one v, desire x ve c de JB almayacak bilginiz olsun

Evet düzeltmeyi unuttum özür dilerim.
Güncelliğini hemen yakalayamadığım bir açıklama yapıldı ve 1GB altındakiler ve 2021 öncesi değil de, 512 MB RAM'i olanlar JB alamayacak şeklinde duyurdu.
Ki bu da çok doğru, ben HD2'de SENSE olmayan, daha lite bir JB kurdum, kasıyor telefon, 512MB yeterli değil.

1 GB altındakilerin ve 2012 öncesindekilerin almayacak olması, benim de muhtemel bulduğum bir tahmin.
HTC içinden bilgiye bakacak olursak, şu an için One X ve One S dışında herhangi bir modelle ilgili açıklama yapılmayacağını söylüyorlar.

oğuzkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"
[h=3]ZİYARETÇİ[/h] 21.11.2012 01:53
kesin bilgiyi ben veriyorum arkadaşlar haber rusyadan kesin olarak açıklanmıştır !!! Aşağıda Htc Rusya Destek ile yapılan konuşma sonrası elde edilen bir bilgi var. Bu bilgiye göre Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi alacak modeller şu şekilde. HTC One X HTC One S HTC One V HTC One XC HTC One XT HTC DROID Incredible 4G LTE HTC EVO 4G LTE HTC EVO V HTC EVO 3D HTC Sensation HTC Sensation 4G HTC Sensation XE HTC Sensation XL HTC Amaze 4G HTC Raider HTC Rezound HTC Desire C HTC Desire V HTC Desire VT HTC Desire VC 4.1 güncellemesini almayacak modeller ise; HTC Aria HTC ChaCha HTC Desire HTC Desire S HTC Desire HD HTC Desire Z HTC DROID Eris HTC DROID Incredible HTC DROID Incredible 2 HTC Merge HTC EVO 4G HTC EVO 4G Design HTC EVO 4G Shift, HTC Explorer HTC G1 (Dream) HTC Hero HTC Hero (Sprint) HTC Hero S HTC Inspire 4G HTC Incredible S HTC Legend HTC Merge HTC MyTouch 3G HTC MyTouch 3G Слайд HTC MyTouch 4G HTC MyTouch 4G Слайд HTC Hero HTC Rhyme HTC Salsa HTC статус HTC T-Mobile G2 HTC Thunderbolt HTC Wildfire HTC Wildfire S Kaynak: (C) Htc Russian Support " ..
Alıntı yaptım. bende desire c alma planı yapıyorum doğruysa sevinecem:D

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
almayacak modeller olsaydı keşke:lol:

fazla güncelleme beklemeyin, aynı konu vardı 1 gb altındakiler için jb gelmeyecek...