Ya dün ve önceki gün almanyadayken haberlerde duydum işte devlet Terör saldırısı v.b bir ihtimal olmadıkça normal kullanıcıların sabit disklerini izleyemiycekmiş. Bu izlemeyi de özel devlet tarafından yapılan Truva atları ile yapacakmış ve mağlum devlet yapıyorsa antivirüs ve firewall üreticileri ile anlaşıp bunların yakalanmamasını sağlayabilir.
Acayip taktım bu konuya şimdi Windowsu kaldırmayı düşünüyorum , MS bizi izliyor olabilir mi kaynak kodu kapalı hiçbirşey bilmiyoruz acaba gizliden birşeyler gidiyor mudur MS'e. Aynı şey Mac OS içinde geçerli , Linux düşünüyorum ama ondada emin değilim ortada kaldım.
(Aslında en iyisi PCleri kullanmamakta , olmuyor işte :S )
Ne yapayım ne dersiniz. Şimdi böyle düşününce maillerede aklım takıldı şifrelemeden gönderiyoruz onlarıda şifrelemeyi düşünüyorum.
Acayip taktım bu konuya şimdi Windowsu kaldırmayı düşünüyorum , MS bizi izliyor olabilir mi kaynak kodu kapalı hiçbirşey bilmiyoruz acaba gizliden birşeyler gidiyor mudur MS'e. Aynı şey Mac OS içinde geçerli , Linux düşünüyorum ama ondada emin değilim ortada kaldım.
(Aslında en iyisi PCleri kullanmamakta , olmuyor işte :S )
Ne yapayım ne dersiniz. Şimdi böyle düşününce maillerede aklım takıldı şifrelemeden gönderiyoruz onlarıda şifrelemeyi düşünüyorum.