İzdivaç Programı Zuhal Topal'da Tekme Tokat Kavga!

Bu konuyu okuyanlar

Hakan Göçmez

Asistan
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
343
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33
8P3WBd.jpg


Star TV'de yayınlanan ve Zuhal Topal'ın sunuculuğunu yaptığı evlilik programında yine istenmeyen olaylar yaşandı.

Olaylar Nasıl Başladı?

Programın tartışmalı çiftlerinden olan Naz ve Baha’nın son olarak ayrılmış ve farklı adaylar ile devam edeceklerini söylemişti. Çiftin yeni talipler kabul etmesi ile birlikte stüdyoda sürekli gergin anlar yaşanırken, dün akşam Naz’ın adayı ile dans etmesi olayların büyümesine yol açtı.

Dans sırasında stüdyoyu terk eden Baha’nın arkada olaylar çıkardığı ve program sonrasında olayların büyüdüğü öğrenildi. Baha’nın Naz’a saldırması üzerine olaylara kısa süre içerisinde daha fazla kişi dahil olurken, iddialara göre diğer damat adayları, güvenlikçiler, sesçiler, teknik ekip ve program çalışanları da kavgaya karıştı. Kavgada Baha’yı destekleyen ve kanal yönetimine tepki gösteren kişiler grup oluşturunca, programın teknik ekibi de kavgaya dahil oldu. Yaşanan tüm bu tartışmalar sırasında Zuhal Topal’ın olaylara müdahale etmediği de belirtildi.

Karakolluk Oldular

Kavganın karakola taşınması ile olay öğrenildi. Özellikle Baha’nın çok kötü bir hale geldiği ve ciddi bir şekilde kavgada yara aldığı öne sürüldü.

Bugün magazin gündeminin en çok konuşulan konularından olan kavga hakkında henüz kanal ve yapım ekibinden bir açıklama gelmedi.
 
Üst