İyisigelsin.com

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar internette telefon bakarken bu siteye rastladım ve fiyatlar çok ucuz. Henüz nette bir yorum ya da şikayet bulamadım hakkında. Alışveriş yapan var mıdır veya site hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Acil telefon almam lazım. Burası güvenilirse çok iyi olcak. Ayrıca garantisi nasıldır arıza durumunda mağdur olmam umarım.
www.iyisigelsin.com

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bende ilk Defa Duyuyorum Siteyi Fiyatların Ucuz Olması Seni Yanıltmasın biraz Daha araştır Öyle Satın Al!

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Evet fiyatlar çok güzel ama dikkatimi çeken bazı şeyler var :

1 - Nokia N900 Modelinin Türkiye desteği yok. Nokia Türkiye ye getirmeyeceğini açıklamıştı. Burda var !!
2 - Nokia E55 Modeli E52 Modelinden daha üst model ama burda E52 den daha ucuz ?
3 - Nokia C7 ne zaman üretildi de ne zaman Türkiye'ye geldi ??

bir garip durum bilemeyeceğim :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Evet fiyatlar çok güzel ama dikkatimi çeken bazı şeyler var :

1 - Nokia N900 Modelinin Türkiye desteği yok. Nokia Türkiye ye getirmeyeceğini açıklamıştı. Burda var !!
2 - Nokia E55 Modeli E52 Modelinden daha üst model ama burda E52 den daha ucuz ?
3 - Nokia C7 ne zaman üretildi de ne zaman Türkiye'ye geldi ??

bir garip durum bilemeyeceğim :)

Çok iyi Bir Gözlemci Tebrik Ederim

Şayet Çakma Telefonlarda Olabilir Ama!

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Araştırmaya devam:) Ama hiçkimse yorum yazmamış bu site hakkında sizce almalı mıyım? Param boşa gider mi acaba? Yorumlar için teşekkürler bu arada. Belki ihtiyacı olan başka arkadaşlara da yardımcı olur bu site

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Who is e baktığımızda betadijital.com.tr uzantılı bir mail adresi görüyoruz. Betadijital kendi 2 yıl garanti veriyormuş. Büyük ihtimalle paralel ithalat.

Paralel İthalat(Grey Market) ürün nedir?

*İthalat belgesine sahip ve gerekli koşulları sağlamış firmalar tarafından,üretici firmaların ülkemizdeki temsilciliklerinin müsaadesi ile ithal edilmiş ürünlere paralel ithalat(Grey market) ürün denilmektedir.

*Paralel ithalat ürünler 2 yıl garantili olarak satışa sunulmaktadır.Ürünler kutuların içerisinden çıkan garanti kartlarında belirtilen servis noktasında 2 yıl süresince garanti kapsamında işlem görmektedir.

lauset

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ben duymadım bu siteyi sen niye bu siteden alışveriş yapıoyorusun? Herkesin bildiği (hepsiburada,gittigidiyor) siteler varken.ilginç tabi

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung galaxy s almayı düşünüyorum. Hepsiburada'da fiyatı 1475 tl iken burda 1090 lira üstelik paralel ithalat da olsa garantili satış yapıyor. Yurt dışından kendi ithalatları olması da samsung açısından üç tuş problemi olmaması ve android market gibi avantajlar sağlayabiliyor. Eğer güvenilirse 400 lirayı boşu boşuna vermek istemiyorum.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Samsung galaxy s almayı düşünüyorum. Hepsiburada'da fiyatı 1475 tl iken burda 1090 lira üstelik paralel ithalat da olsa garantili satış yapıyor. Yurt dışından kendi ithalatları olması da samsung açısından üç tuş problemi olmaması ve android market gibi avantajlar sağlayabiliyor. Eğer güvenilirse 400 lirayı boşu boşuna vermek istemiyorum.

Paralel ithalatsa o firma batarsa garanti yok demektir. Örn: Mavi Bilgisayar. Genpa ,KVK, Netcell, Başarı gibi servisler garantiye almıyorlar. Fiyatlarda o yüzden ucuz oluyor

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Paralel ithalatsa o firma batarsa garanti yok demektir. Örn: Mavi Bilgisayar. Genpa ,KVK, Netcell, Başarı gibi servisler garantiye almıyorlar. Fiyatlarda o yüzden ucuz oluyor
Biliyorum da işte o yüzden güvenmek istiyorum bu siteye belki adresini bilen daha önce satın alan vardır diye bi umut yazdım buraya da, zaten androidtelefonlari.com'dan alıcaktım orda stokta kalmamış ve fiyatına zam geldi:( kafaya koydum yarım telefon parası vermektense o riski göze almayı düşünüyorum:)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
İletişim bilgileri yok ama telefon numarası aşağıdaki şirkete kayıtlı çıktı.
Arma Bilgisayar (İstanbul)

staticmap

İstanbul Cad. No: 4 Mimar Sinan Mh. Esenler, İstanbul, İstanbul, Türkiye 34726 (212) 646 3030

_23_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu durumda riske ettiğin apara 400 değil 1000 tl olacak dostum..:)

biraz araştır bu siteyle ilgili haberleri ulusal basında haberi var m ı ya da kullanıcı yorumlarını v.s

inşallah gönlüne göre olur alırsan.

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok teşekkürler arkadaşlar şirketin herhangi bir adresinin bulunması beni sevindirdi en azından. Ben bulamamıştım bu bilgileri. Ayrıca telefonun bozulma ihtimaliyle şirketin batma ihtimalinin aynı anda gerçekleşmesi olayı hesaplamalarıma göre bana çok uzak geldi:D o yüzden 400'ü yüzde yüz ihtimalle sokağa atmaktansa 1000 lirayı bu düşük ihtimalle sokağa atmayı tercih ediyorum. Bu fiyatın da başına bi iş gelmemesi için yarın telefonla arayıp emin olursam sipariş vericem heralde.

_23_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman sana zahmet sürecin sonunda bizi de bilgilendir.

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o zaman sana zahmet sürecin sonunda bizi de bilgilendir.
Tamamdır bilgi veriririm. Belki de ve inşallah bu site yeni bir hepsiburada olma yolundadır da başıma bi iş gelmez:D Neyse yatıyorum artık ben ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

gokhanca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar gerçekten araştırmalarım sonunda tüm ürünlerde piyasanın çok altında Fiyata satıyorlar ve bende geçen gün 1 ad samsung cep telefonu aldım ilk anda benimde içimden sizinkine benzer sorular gecti kafamda fakat ne olursa olsun şansımı denemek istedim ve çokta iyi etmişim siparişm 2 gün içinde elimde oldu Telefon açtım birkaç şeyler sordum gerçekten çok ilgilendiler bencede bu site geleceğin hepsiburda sı olma yolunuda bir site.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Global bır sırket olsa gıdıpte oraya cep numarasını yazmazlar herhalde...ayrıca zaten hepsıburada nın cakmasını yapmıslar sıteyı

yuksel1968

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bayramdan önce kızıma ve oğluma bayram hediyesi olarak iki adet nokıa aldım * çok güzel ilşgilendiler bayram öncesi telefonları hemen yolladılar* güvenilir bir firma fiatları da çok iyi * bence tavsiye olunur