"İyi ki almışım" dedirten satın alımlarınız?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,548
Genelde bu tarz konular fiyat değişimiyle yorumlanıyor ama bazen aldığınız ürünün fiyatı değişmese de çok memnun kalıyorsunuz ve iyi almışım diyebiliyorsunuz.

Mesela ben 2017'de topladığım bilgisayarım için düzenli olarak iyi ki almışım diyorum. :) Bir de 2021 yazında çok iyi fiyata aldığım M1 işlemcili MacBook Air var.

Sizlerin de böyle dediğiniz ürünler var mı merak ettim?
2014'te babamın kafasını ütüleyip İPhone 5s aldırmıştım iyi ki aldırmışım 5 yıl götürdü beni
3 yıl severek kullandım ama son 2 yıl bana cinnet geçirtti.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,548
Sorunlu bir cihaz olduğunu duydum öyle mi? Yani eskidikçe çok sorun çıkarıyormuş.
3.yılımda ekran batarya ve depolama olarak bana yetersiz geldiğini fark ettim çünkü 4 inç ekran artık bana çok küçük geliyordu depolama ise 16 gb idi bataryaya gelirsek şarj aleti olmadan evden çıkamıyordum. Ekran ve batarya için Xiaomi'ye geçtim çağ atladım evet ama 2021'de İPhone'u özlediğimi fark ettim ve Xiaomi'den soğudum şimdi ise telefonu değiştirmek için günümü bekliyorum ikinci el 13 Pro bana şuanda çok mantıklı geliyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Mikado MD3012 eski pc varken alındı komşuları cazurdatmadan müzik dinleyebiliyorum onun sayesinde...
Ekran Görüntüsü 2023-02-20 16-30-54.png

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,534
Fiyattan bagimsiz kullanirken cok zevk aldigim urunleri yazacagim zira TR'de ne alirsaniz bir sure sonra daha pahali oluyor zaten.
  • Genel olarak tum Apple ve Anker urunleri.
  • Bundan yaklasik 6-7 yil once bir tane 1TB Sony tasinabilir HDD almistim halen tas gibi calisiyor.
  • 5-6 ay once ergonomik Visco yastik almistim iyi ki almisim boyun ve bel agrilarima iyi geldi.
  • Masa basinda ictigim kahve hemen sogumasin diye 4-5 yil once yaklasik 350ml'lik bir Stanley termos almistim iyi ki almisim epey memnunum.
  • AOC'un Type-C'den 65W verebilen bir monitorunu kullaniyorum. Mac'e bagladigimda tek kabloyla hem sarj ediyorum hem goruntu aktariyorum hem de monitorun uzerindeki 4 adet USB-A girisini kullanabiliyorum. Isimi cok kolaylastiriyor.
  • Sony 1000-XM4 TWS almistim disarida kullanirken dunyayla baglantimi kesiyor asiri memnunum.
  • 5-6 yil once HP'nin bir laptop sirt cantasini almistim hic eskimedi cok memnunum.
  • 5 yil once Aliexpress'den Xiaomi'nin tornavida setini almistim her sokme takmada isime yariyor.
  • Celenes'den bir roll-on kullaniyorum hem dogal terletme sagliyor hem de koku yapmiyor.
  • Uclu mikrofiber bezi almistim elektronik alet temizlerken cok isime yariyor.
  • Yazilim sayilirsa GoodNotes verdigim parayi dibine kadar hak ediyor.
  • Philips'in yari fiyatina Yui filtre kahve makinesi almistim cok memnunum.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,548
Doğru biliyorsam 8GB'ını falan sistem kaplıyor.

1,5 2saatte bittiğini gözlemledim arkadaşlarımdan?
5 gb işletim sistemi kaplıyor 11 gb kalıyor sana ben diyaliz hastası gibi prize bağlı kullandığımı biliyorum çok zor zamanlardı cidden lise sondan üniversite 2'ye kadar 5s kullandım.
Malesef yeni bir telefona gecmek benim icin hep sancılı oluyor aynı durumu İPhone 5s'te ve Xiaomi'de de yaşadım.
Siz siz olun özel okulda okumayın ben özel üniversitede okuduğum icin malesef telefona sıra gelmedi Xiaomi'yi aldırmak icin yırtındım yalan yok