"İyi ki almışım" dedirten satın alımlarınız?

osmanfurkansahin

Teknolojisever.
SDN
Reaksiyon puanı
201
Genelde bu tarz konular fiyat değişimiyle yorumlanıyor ama bazen aldığınız ürünün fiyatı değişmese de çok memnun kalıyorsunuz ve iyi almışım diyebiliyorsunuz.

Mesela ben 2017'de topladığım bilgisayarım için düzenli olarak iyi ki almışım diyorum. :) Bir de 2021 yazında çok iyi fiyata aldığım M1 işlemcili MacBook Air var.

Sizlerin de böyle dediğiniz ürünler var mı merak ettim?

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Genelde bu tarz konular fiyat değişimiyle yorumlanıyor ama bazen aldığınız ürünün fiyatı değişmese de çok memnun kalıyorsunuz ve iyi almışım diyebiliyorsunuz.

Mesela ben 2017'de topladığım bilgisayarım için düzenli olarak iyi ki almışım diyorum. :) Bir de 2021 yazında çok iyi fiyata aldığım M1 işlemcili MacBook Air var.

Samsung R580. Çıktığı yıl almıştım. 2010. Hâlâ kullanıyorum. Aşırı memnunum. Şu anda buraya beleşe Excalibur veya Monster verin hayatta değiştirmem. Onun yeri bende çok özel.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Tüm Apple ürünlerine bu yorumu yapıyorum. Türkiye için iyi fiyatlandırmanın yanı sıra satın alım sonrası alınan hizmetin kalitesi inanılmaza bir boyutta. Ayrıca AirPods benim içimi kıpır kıpır ettiren cihazdır.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Ben de 2017'de aldığım laptop, 2019'da topladığım PC ve 2022'de aldığım laptop için iyi ki almışım diyorum ama herhangi bir Mac alsam kesin pişman olurdum.

Son düzenleme:

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,643
2018 yılında aldığım jbl c100s marka kulaklık. Hala bozulmadı. Ondan önce her 6 ayda bir kulaklık alırdım ve genellikle tek tarafı bozulurdu. Maşallah buna 4.5 senedir bişey olmadı. Ve hergün 2 3 saat kadar kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He birde mayıs 2021 de 3800 liraya aldığım mi10t. Bugün bunun performansını verebilecek telefonlar 20 bin liradan başlıyor.

Reaksiyon puanı
993
Geçen sene indirimde yakaladığım tam altın bozacağım için çok düşünüp sonunda karar verip aldığım apu sistem hp notebook iyiki almışım.Hem her işimi gördü hem de şimdilerde fiyatı 2 katına çıkmış durumda.
Huawei watch fit bilekliğimden de memnunum ama keşke zamanında cimrilik etmeyip biraz daha bütçeyi zorlayıp watch gt2 alsaymışım diyorum.
Yine kısmen uygun fiyatta yakaladığım 256gb s20fe telefonumu da iyi ki almışım video çekimlerinden çok memnun kaldım evimizde diğer a serisi samsung cihazlar şebeke sıkıntısı yaşarken ben pek sıkıntı yaşamıyorum.
Hepsiburdadan aldığım Huawei freebuds se tws kulaklığı keşke almasaymışım diyorum yazık oldu 650 liraya ve ilginçtir kullanım deneyimlerimi yazmış olmama rağmen hepsiburada yaptığım yorumu red etti.İşlerine gelmedi sanırım belki de anlaşmalıdırlar kimbilir.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Huawei Freebuds 4i kulaklık
Logitech M220 sessiz mouse
Dezenfekte su üretme cihazı (Oda spreylerine bin basar etrafta koku falan bırakmıyor sadece havaya sıkarak bile işe yarıyor)
Xiaomi USB Fan (Yazları olmazsa olmaz)
Decathlon Quechua Termos (Diğer termos markalarına bin basar f/p ürünü)

ahmet utku

Asistan
Reaksiyon puanı
108

anker soundcore r100 almıştım. iyi ki almışım çok kaliteli kulaklık fiyat bandındaki en azından denediğim en iyisi diyebilirim.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Bir de kışlık yün çoraplarım var:)

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,958
Moral durumu düzeltmek için arada sırada yaptığım aktivite :) aşağıdaki ürünü 99₺ almışım, gerçi baya olmuş ama şuan ki fiyatı 3K şaka mı?

Braun Cruzer 6 Clean Shave​

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,606

Mi Band 7 + OPPO A55 diyorum.

osmanfurkansahin

Teknolojisever.
SDN
Reaksiyon puanı
201
Tüm Apple ürünlerine bu yorumu yapıyorum. Türkiye için iyi fiyatlandırmanın yanı sıra satın alım sonrası alınan hizmetin kalitesi inanılmaza bir boyutta. Ayrıca AirPods benim içimi kıpır kıpır ettiren cihazdır.

AirPods Pro 1. nesilden beklediğim verimi alamadım bir türlü.

2019'da 15K'ya aldığım sistem şuan 29-30K. Ben piyasa ucuzlar belki diye almayacaktım hatta....

2017'de sistem toplarken dolar 3.0'dan 3.2'ye yükselmişti, "Acaba almasam mı?" diye bir düşünmüştüm.

Palto, Eldiven, Bot. Şimdi lazım oluyor.

Bir de kışlık yün çoraplarım var:)

En iyi yatırımlardan biri. 2016-2017 kışında aldığım meşhur markalı su geçirmez botlarımı hala giyiyorum. Fiyatı 10 katına çıkmış neredeyse.

Moral durumu düzeltmek için arada sırada yaptığım aktivite :) aşağıdaki ürünü 99₺ almışım, gerçi baya olmuş ama şuan ki fiyatı 3K şaka mı?

Braun Cruzer 6 Clean Shave​

Benzer bir tıraş makinesi ben de almıştım, hem saç hem sakal için. 2013-2014 gibi sanırım. Hala da takır takır çalışıyor, pili biraz bitik.

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Qcy t13 kulaklık. İndirimden 250 tl gibi bir fiyata aldım. İnanılmaz memnunum. Çok nadir bu kadar memnun kalırım bir üründen. Şarjı çoook uzun gidiyor, çok şık, küçük.

benefe

Profesör
Discord Yetkilisi
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,680
Logitech g203 mouse zamanında 190 TL gibi bir fiyata almıştım beklediğimden daha iyi bir performans verdi şimdi olmuş 450-500 TL sorunsuz çalışıyor

Reaksiyon puanı
993
Qcy t13 kulaklık. İndirimden 250 tl gibi bir fiyata aldım. İnanılmaz memnunum. Çok nadir bu kadar memnun kalırım bir üründen. Şarjı çoook uzun gidiyor, çok şık, küçük.
Aynısından anneme de almıştık denedim ses yüksekliği haricinde güzel cidden.
Soundpeast free classic 2 modelinden sonra son ses yüksekliği hangisini denesem düşük kalıyo ona göre ama soundpeast ın bu modeli de kulağı fena ağrıtıyor ve rahatsız ediyor.

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
353
Zamanında BİM'den 30 TL'ye aldığım dandik ama işlevsel sohbet kulaklığı. Bunu canlı derslere girerken kulak içi kulaklıkların bana alerji yapmasından dolayı bu kulaklığı almıştım. Zaten bu kulaklığı alana kadar kulaklıkla müzik dinleyemezdim. Şimdi müzik dinlememe yarıyor. Kendisi şöyle birşey:
20230220_152700.jpg