İyi bir telefon

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ve aldığımda 3-4 sene zorlasam 5 sene gitsin istiyorum bunun yanındada aldığım zaman ilk 2 sene. Teknolojiden geri kalmak istemiyorum tavsiyeleriniz neler ikinci elde söyleyebilirsiniz

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Her sene ayrı bi telefon çıkıyor örnek verek gerekirse ıphone 3 alsan 2-3 sene sonra ıphone 5 çıktı ve 3 unutuldu uygulama az çıkıyor sanırım ne alırsan al bu teknoloji ilerlemesinde uygulama desteği olarak 3 sene gider ancak sonrasında telefon olarak kullanırısın

By Fixed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum senin istediğin telefon İphone. Ben android sistemli telefon kullanıyorum (Galaxy S3) ve android sistemli telefonların ömrü az. 'Amiral Gemiler' de dahil :) İphone 5s alabilirsen çok uzun bir süre kullanırsın, güncelleme de gelir, teknolojiden de geri kalmazsın.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
iphone 5s yada nokia lumia 1520 yada lumia 930

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kardesim su anki telefonlar 6 ay sonra eski nesil olacak snapdragon 810 tegra k1 2k cozunurlugunde ekranlar geliyor bu senenin ilk yarisi benim gorusum telefon alinmaz cunku gecen seneki modellere gore bir gelisme yok ha lg g2 almissin ha xperia z2 lumia 930 farketmez

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İphone 5s yeni ve 2ci el, ya da iphone 6 yı bekleyin

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
İphone 6'yı alacak kadar bütçen varsa bekle. Eğer oyun oynarım diyorsan kesinlikle İphone 5 serisinden uzak dur çünkü hem ekran küçük hem de oyunlarda İphone 5 serisinden daha iyi olan telefonlar var. Eğer bütçen İphone 6 kadar fazla olmazsa Z2. Z2'de alamazsan General Mobile Elite'ye bak derim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İphone 6'yı alacak kadar bütçen varsa bekle. Eğer oyun oynarım diyorsan kesinlikle İphone 5 serisinden uzak dur çünkü hem ekran küçük hem de oyunlarda İphone 5 serisinden daha iyi olan telefonlar var. Eğer bütçen İphone 6 kadar fazla olmazsa Z2. Z2'de alamazsan General Mobile Elite'ye bak derim.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tek tavsiyem androidten kurtul çünkü o sistemde yeni bir ürün yok artık 5 ayda bir tepe modeller bile eskiyor değişiyorlar.İphone 5s yada lumia serilerinden almanı tavsiye ederim

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sony xperia z2 bekle müthiş bir cihaz olacak hemen alıyım dersen sony xperia z1,küçük istersen sony xperia z1 compact tavsiyelerimdir.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Dediğiniz lumia 1520 ye hiç göz atmadım.Alırsam 1500 tl civarları alıcam inş.gm elite yada ikinci el z1,sıfır Z,ikinci el htc one (m8)aklımda olan telefonlar. Sizce ne yapmalıyım

Tabii 4 ay sonra alıcam oda ayrı bir mesele

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
3 4 ene eğiştirmeyeceksen en yeni model iphone al.minimum 3 sene büyük ihtimalle 4 sene güncelleme ile telefonu kullanırsın.ben galaxy s2 kullanıyorum 3senesinde telefon 4.1.2 var resmi olarak gayriresmi daha güncel versiyonlarda var tabi ama ios ta böyle bir lüksün yok

ekleme yapayım;en yeni iphone bile kamera konusunda bir sene sonra çok geride kalmış olacak şuanda bile rakiplerinden geride bunu aklına yaz derim

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
3 4 ene eğiştirmeyeceksen en yeni model iphone al.minimum 3 sene büyük ihtimalle 4 sene güncelleme ile telefonu kullanırsın.ben galaxy s2 kullanıyorum 3senesinde telefon 4.1.2 var resmi olarak gayriresmi daha güncel versiyonlarda var tabi ama ios ta böyle bir lüksün yok

ekleme yapayım;en yeni iphone bile kamera konusunda bir sene sonra çok geride kalmış olacak şuanda bile rakiplerinden geride bunu aklına yaz derim
Kardeşim iphone 6 yı beklersem yine geride kalırmı kamera

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ve aldığımda 3-4 sene zorlasam 5 sene gitsin istiyorum bunun yanındada aldığım zaman ilk 2 sene. Teknolojiden geri kalmak istemiyorum tavsiyeleriniz neler ikinci elde söyleyebilirsiniz

4 5 yil gitmesini istoyorsan iphone lara bakacaksin android ler cok uzun gitmiyor.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
6 ay öncesine kadar Xperia Z amiral gemisiydi şimdi nerelerde kaldı şimdiki durumum olsa adam akıllı bir wp çıksa tercihi mi ondan yana kullanırım. Şu 1520'nin içini 5 inç ekrana koysa başka şey istemem.

erso81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sony Z2 dedi fuarda herkes onu bekliyorda şuan mayısa kadar geçikti hatta haziranı,iphone düzgün bi telefon olur sıkıntın olmaz,wp daha çok ekmek yemeli bence bi çok uygulama beta yada yok,sürekli lumia 520 gibi telefonlarıda yok f/p oranı kötü telefonlar şuan için,kardeş Lg G2 yi incele git bak herhangi bir teknoloji marketten yada bulabilirsen General Mobile Elite,ikinci ele fazla düşmemiş olsada elite

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Kardeşim iphone 6 yı beklersem yine geride kalırmı kamera
6 modelinin kamerası hakkında pek söylenti yok ama en azından ekranın büyük olacağı kesin.her sene telefon boyutları artarken 3-4 sene kullanılacak bir cihaz 4 inç almak pek mantıklı değil.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Eyvallah arkadaşlar sonuç itibariyle iphonu bekliyorum yada gm elite alıyorum

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İphone 6'yı bekleyebilirsiniz seni en az 3-4 yıl götürür.
İstersen de Lumia 1520 o da en az 3-4 yıl götürür. Android telefonlar ise en fazla 2 yıl götürür seni bence bu 2 telefondan birini al.

batuhan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
senin isteğine uygun telefon iPhone 6. çıkınca al yıllarca götürsün.