Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ve aldığımda 3-4 sene zorlasam 5 sene gitsin istiyorum bunun yanındada aldığım zaman ilk 2 sene. Teknolojiden geri kalmak istemiyorum tavsiyeleriniz neler ikinci elde söyleyebilirsiniz
Kardeşim iphone 6 yı beklersem yine geride kalırmı kamera3 4 ene eğiştirmeyeceksen en yeni model iphone al.minimum 3 sene büyük ihtimalle 4 sene güncelleme ile telefonu kullanırsın.ben galaxy s2 kullanıyorum 3senesinde telefon 4.1.2 var resmi olarak gayriresmi daha güncel versiyonlarda var tabi ama ios ta böyle bir lüksün yok
ekleme yapayım;en yeni iphone bile kamera konusunda bir sene sonra çok geride kalmış olacak şuanda bile rakiplerinden geride bunu aklına yaz derim
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ve aldığımda 3-4 sene zorlasam 5 sene gitsin istiyorum bunun yanındada aldığım zaman ilk 2 sene. Teknolojiden geri kalmak istemiyorum tavsiyeleriniz neler ikinci elde söyleyebilirsiniz
6 modelinin kamerası hakkında pek söylenti yok ama en azından ekranın büyük olacağı kesin.her sene telefon boyutları artarken 3-4 sene kullanılacak bir cihaz 4 inç almak pek mantıklı değil.Kardeşim iphone 6 yı beklersem yine geride kalırmı kamera