• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İtopyamı teknobiyotikmi vea başka biryermi

cash menderes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilisayar toplayacağım ama nerden söyleyeceğime karar veremiyorum
biri diyorki itopya en iyisi başka biri itopyanın müşteri hizmetleri yok tekno en iyisi biri diyor yok bunların hepsi dolandırıcı yardım fikri olan ???

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
İtopyanın müşteri hizmetlerinin kötü olduğu hakkında bir çok söylenti duydum ne kadar doğru bilmiyorum,ben alışveriş yapmadım.
Teknobiyotikten böyle bir şikayet duymadım,donanımları genel olarak ucuz bir site öneririm.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
İnventusu tavsiye ederim.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
Bir siteye bağlı kalma bence. Montajı kolay olan ekran kartı RAM Monitör SSD gibi parçaları fiyat araştırması yaparak başka sitelerdende alabilirsin.
KDV indirim oldumu Vatan- Hepsiburada gibi siteler çok uygun oluyor. Veya normal zamanlarda Sinerji-İtopya-Teknobiyotik-İncehesap- İnventus gibi sitelerde. Fİyat araştırması yapıp istediğin donanım parçaları hangi sitede daha uygun ise o siteye yönelmeye bak.
Fiyat sıralaması veya karşılaştırması yapabileceğin bazı siteler var onların üzerindende fiyatları karşılaştırabilirsin alacağın zaman.
https://www.epey.com/

Venceremos1940

Asistan
Reaksiyon puanı
66
İtopya'dan daha önce klavye almıştım. Bir sıkıntı yaşamadım.

onurunlu37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İtopya sağlam firmadır. Müşteri hizmetlerinde şöyle bir sorun var çalışan kişi sayısı az. Telefonlara geç çıkıyorlar. Ama sorunu çözüyorlar. Bilgisayar toplamak ülkemizde maliyetli bir iş oldu. O yüzden tek bir firmaya bağlı kalmadan çeşitli sitelerden ucuz olan parçaları tek tek almalısınız. Hepsiburada, İtopya, İnventus, Teknobiyotik, İncehesap gibi firmalar güvenilirdir.

Sparrowhawk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bilisayar toplayacağım ama nerden söyleyeceğime karar veremiyorum
biri diyorki itopya en iyisi başka biri itopyanın müşteri hizmetleri yok tekno en iyisi biri diyor yok bunların hepsi dolandırıcı yardım fikri olan ???
İtopya,İnce hesap,Hepsiburada,Teknobiyotik bu sitelerin hepsi ile alışveriş yaptım. İtopya ilgili ve ürününün arkasında keza Teknobiyotik'te aynı çok ilgililer , Hepsiburada'yı zaten herkes biliyordur. İncehesap'ta şöyle bir deneyim yaşadım satın almış olduğum ürün kullanılmış üründü yani tahminimce biri almış sonra iade etmiş sonra da ben satın aldım. Ama nihayetinde iademi gerçekleştirdiler. Sonuç olarak hepsi güvenilir ve alış veriş yapılabilir. Bu arada Vatan bilgisayardan alışveriş yapmak isteyen arkadaşlar muhakkak internetten alışveriş yapın iade ile ilgili bir durum olduğunda sorunu en aza indirmiş olursunuz.

_MusTy_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,303
İtopya ve ince hesap derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopyanın müşteri hizmetlerinin kötü olduğu hakkında bir çok söylenti duydum ne kadar doğru bilmiyorum,ben alışveriş yapmadım.
Teknobiyotikten böyle bir şikayet duymadım,donanımları genel olarak ucuz bir site öneririm.
Sadece çalışanı az hocam tel de ilgilenmelede biraz geç kalabilirler ama ilgilenince sorunu cozerler

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,852
Hangisi daha ucuz denk gelirse onlara yönel ama dikkat et.