İtiraf Ediyorum

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
evet bugüne kadar kendimi üzdüğümün ve kendi kendime hüsnü kuruntular yaptığımın farkındayım, doğru bir farkındalık mı bilemiyorum ama düzelmek istiyorum, yani normal bir konuya ben de normal bakmak istiyorum, kafamda kurup kurup kendimi yiyip bitirmek istemiyorum... tamam diyorum herşeye güzel ve olumlu bakacağım... ama yok 3.saatte yine ben, eski ben...

herşeyin iyi tarafından değilde, kötü tarafından baktığım ve olabilecek kötü ihtimalleri önce düşündüğüm için kimi arkadaşlarım tarafından 'fesat' damgası yiyorum oysa bunun fesatlıkla alakası yok ki :( . ben kendi kendime ediyorum ama bunu yapmak istemiyorum... ;(

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
pesimist birisin sen fesat değil :)

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
pesimist birisi demek kendi kendini üzmek mi pesi :(
ben başkalarını değil kendimi üzüyorum genelde

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Aslında herşeye kötü tarafından bakıp kötüyü bekleyip iyile karşılaşmak fesatlık değil bence sadece bir korunma mekanizması diye düşünüyorum...
Eğer iyiyi beklerken kötüryle karşılaşırsak bu bizi ğereğinden daha fazla yıkar diye düşünüyorum :P

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Varsa etrafında karamsarlık, sen de etkilenirsin. Yaşarken insanlardan öğreniriz neyi nasıl yapacağımızı. Bir müddet kendi düşüncelerini kendinden soyutlamaya çalışsan da karakterin olmuş o bir kere. Yani ne yap ne et, yanında olacak. Kurtuluş belki bulacağın o eşsizde gizli. Kim bilir seni alır götürür kendi alemine, bırakırsın o zaman karamsar düşünceleri bir yere. Umarım bu geç olmaz.

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
belki de haklısın kullanıcı ;( umarım...