- Reaksiyon puanı
- 398
e gitti, ğ olamaz geriye kaldı 27 harf
, İzmirde oturuyor bu foruma üye eee daha daha

yalancııBlue.Silk dedi ki:benim :$
senle aynı yaşta mıymışBlue.Silk dedi ki:sinan gel bebeeem :*
Talha Ertunç dedi ki:senle aynı yaşta mıymışBlue.Silk dedi ki:sinan gel bebeeem :*
harbiden bana ne yavBlue.Silk dedi ki:Talha Ertunç dedi ki:senle aynı yaşta mıymışBlue.Silk dedi ki:sinan gel bebeeem :*
sananee :^)
sinan_253 dedi ki:Bugün beni üzdün hayatım bunun için yapıyorm bunu evet o kişi "blue.silk"...
Diyicem ama kalbim elvermiyoo canummmmmmm çeviyormm şeni hemde çoooooook üzmmiyelim birbirimizii![]()
hadi yaaBlue.Silk dedi ki:sinan_253 dedi ki:Bugün beni üzdün hayatım bunun için yapıyorm bunu evet o kişi "blue.silk"...
Diyicem ama kalbim elvermiyoo canummmmmmm çeviyormm şeni hemde çoooooook üzmmiyelim birbirimizii![]()
heheeee işte büyük aşk budur arkidaşlar (S)
Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:Zaten bu aralar aşka, aşıklara ve sevgiye karşı kılım, ikinizi de yasaklarım ha![]()
chimera dedi ki:Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:Zaten bu aralar aşka, aşıklara ve sevgiye karşı kılım, ikinizi de yasaklarım ha![]()
Hiç davranma onlar benim.![]()
![]()
Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:chimera dedi ki:Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:Zaten bu aralar aşka, aşıklara ve sevgiye karşı kılım, ikinizi de yasaklarım ha![]()
Hiç davranma onlar benim.![]()
![]()
Tamam sinanı sen al blue yu ben![]()
bu aralar herkes bana öyle demeye başladı MİT'e mi girsem ne :* Açın Türkiyenin önünüiol dedi ki:Jojo'nun gözünden bir şey kaçmaz007'ler yanında staj yapıp adam oluyorlar B)