ithalatçı garantili note 8

Fatih Eroğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Samsung Galaxy Note 8 internette ithalatçı garantili olarak daha ucuza bulunuyor. Yaklaşık 500 600 tl civarı ordan almamda bi sakınca varmıdır sizce mağazada satılandan farkı nedir de daha ucuza satılmakta. Ve suya karşı dayanıklı ıp68 sertifikası tam olarak ne oluyor yağmura hafif ıslanmalara karşı dayanıklılık mı yoksa su altında çalışmaya elverişlimi demek oluyor.

alttanitre03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yurt dışından telefonu yasal olarak getiren şirket ithalatçı oluyor. Kanunlara göre Yurt dışından getirdiğin ürünün garantisini ve teknik servisini bulundurmak zorundasın. Yani ithalatçı dev şirkette olabilir, 10 metrekare dükkanı olan telefoncuda.
İtalatçı garantili : Bişey olursa bizzat garantisi benim'in resmi olarak dile getirilmesidir. Benim nazarımda

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Merhaba;
Samsung Türkiye Garantili almanızı öneririm. Ama ithalatçı garantili cihazın Türkiye Garantili cihazdan tek farkı güncelleme alma zamanıdır.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Paranız kısıtlıysa ithalatçı garantili alın sağlam yerden alırsanız hiçbir sıkıntısı olmayacaktır
Yoksa Tr garantili almak daha mantıklı
Sertifikadan bahsedersek telefonu yanlışıkla suya düşürdüğünüzde bozulmamasını sağlıyor yağmur altında da kullanabilirsin

Fatih Eroğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Paranız kısıtlıysa ithalatçı garantili alın sağlam yerden alırsanız hiçbir sıkıntısı olmayacaktır
Yoksa Tr garantili almak daha mantıklı
Sertifikadan bahsedersek telefonu yanlışıkla suya düşürdüğünüzde bozulmamasını sağlıyor yağmur altında da kullanabilirsin
Hem param kısıtlı ama Note 8 almayı çok istiyorum hemde Tr garantili olsa bile garantiye gönderdiğimde memnun olmadığım için sırf Tr garantisi için 500 600 Tl gibi bir farkla almak istemiyorum diyebiliriz. Ama merak ettiğim bir konu oldu şimdi. Tr garantili Note8 exynos işletim sistemine sahip bu ithal edilip satılan telefonun snapdragon olma ihtimali varmıdır varsa bile bir sorun sıkıntı yaşatır mı bana.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Hem param kısıtlı ama Note 8 almayı çok istiyorum hemde Tr garantili olsa bile garantiye gönderdiğimde memnun olmadığım için sırf Tr garantisi için 500 600 Tl gibi bir farkla almak istemiyorum diyebiliriz. Ama merak ettiğim bir konu oldu şimdi. Tr garantili Note8 exynos işletim sistemine sahip bu ithal edilip satılan telefonun snapdragon olma ihtimali varmıdır varsa bile bir sorun sıkıntı yaşatır mı bana.

Sorun yaşatmaz ikiside birbirine benzer bir işlemci forumdaki note 8 kullanıcıların %70'i ithalatçı garantili kullanıyor sıkıntı yaşayan yok alıp kullanın site önerisi için Note 8 kullananlar kulübüne gözatabilirsin

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu ithalatçı garantili Note 8 sanırım snapdragon işlemci kullanıyor. SD işlemci ile sorun yaşamazsın.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Samsung Galaxy Note 8 internette ithalatçı garantili olarak daha ucuza bulunuyor. Yaklaşık 500 600 tl civarı ordan almamda bi sakınca varmıdır sizce mağazada satılandan farkı nedir de daha ucuza satılmakta. Ve suya karşı dayanıklı ıp68 sertifikası tam olarak ne oluyor yağmura hafif ıslanmalara karşı dayanıklılık mı yoksa su altında çalışmaya elverişlimi demek oluyor.
Ip 68 su geçirmez demek ama buyere kadar bende note8 var hergun duş aldiriyorum telefonumu ve calisiyor bence ihtalacci garantili tercih edilebilir ben tercih etmedim samsung turkiye garantili daha iyi

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Snapdragon 835 olması lazım şarj adaptörü falanda Buradakilerine uygun değil ama dediğim gibi sorun çıkarmaz aradaki farkı anlamazsın bile :)